[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(46) 6.05 萬魔殿零式 | 多人玩到停售遊戲

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實3次都過唔到雀同拉線 就散團
通常會寫明 3滅 5滅
唔寫幾多次就解散隨時卡3個鐘
我見都未見過依家佛系每日打3星算
其實鑲石重唔重要?利申未接觸過零式
重要
滿禁同唔打石輸出可以差10~15%,如果隊入面8個人輸出都一齊少15%, 就會時間切

但滿禁都係頭一兩個星期先比較重要,後面有點數裝同零式散件之後就唔係太大影響
好大原因係因為已經過左8個星期
大部隊一早己經畢哂業
剩低既人中伏機會會大好多
終於打完6.0

搵團係寫過左火雞之後就得
佢寫練咩真係唔重要

以前都覺得3滅5滅係好高鬥
依家我寧願join 5滅團算
睇落有連擊buff用連擊1
其餘補雙掌buff+破碎打背
大部分時間都係雙龍腳1111111
正拳崩拳威力<雙龍腳
崩拳 打側面又煩
睇人計數正經打身位 高過 雙龍腳1111 1.7%
但唔打側身位爽好多

應該6.1會改
11111爽過補
隊名話練雜魚
入到去其實係黑炎都唔識睇12345678
練靈泉=練雜魚 + 黑小玉散開 好彩黑大玉先有機會見到靈泉
練邊獄=練靈泉
練生苦=練邊獄 到呢邊先真係差唔多有機會過

點解會咁
因為有班仆街 好彩見到靈泉以為自己可以腦死過黑炎
見到邊獄以為自己識行靈泉
見到時間切就當自己識打 無諗過係前面狂出黑大玉
入通關目的隊做地雷

利申
新手
遲打零式 嘗盡野團百態
p3s 個死人場已經睇到眼盲 講真如果打雀都滅幾次 不如早d 散唔好浪費時間
打雀永遠有2線仆街唔記得向左行一步撞死
經常1線撚企左邊搶2線位
又貪心想扣爆發 打唔死2隻雀
仲未計有1線淨係識企2線對面唔睇佢身上條線
2線貪刀最後1秒先突進企返正位即刻炒車
呢啲係4層嘅月經今次3層有啦
6.0開都未開,但想問下90經典天文裝大約要幾耐? 又或者要推到去邊個main quest?
Limsa = meta verse
佢又冇錯
trust幻體係咪淨係可以換衫 強度都係無分別?
推完6.0主線先諗
天文點數有週限, 一個星期獲得上限450點, 總上限係2000點
想換齊全套天文裝2-3個月走唔甩
家陣已經有兩隻90lv 平時打roulette都係用90lv 打打下發現天文就快爆
所以諗住開始推6.0 但見上面有巴打話入6.0之前清哂啲8人24人副本
未清哂所以唔想開住 但天文爆既話感覺又好嘥
話說家陣經典天文裝已經過氣變垃圾裝?
你個情況應該要優先推主線
推到去有得換天文裝先會唔蝕左d天文

天文裝係今版既畢業裝之一
換完件裝得590iLv, 仲要強化先會升做600iLv
bis要天文裝
隻傻閪雀真係難出到
可能得我而家先知
升緊白魔得lv10, 俾隻雀追住跑去碼頭避下, 原來門衛真係會衝出去打柒隻雀
試玩版就黎50lv

但d裝都重係用緊2x個d...
你係咪冇做job quest
lv45 lv50 quest會送 ilv50 裝俾你
未做快d解咗佢, 仲有skill要unlock架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞