[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(46) 6.05 萬魔殿零式 | 多人玩到停售遊戲

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
個啲quest係主線?
我依家打個d主線係2x級
可以升個副職 唔係會有少少浪費經驗值
前期係咁上下,升級好快主線勁慢,啲裝夠解主線就應該唔大問題
唔係主線, 英文版係咁分
class quest lv1 -30
job quest lv30-80
基實你喺主城望下有冇lv30 藍色quest就知
再唔係wiki搵
畫面左上角有寫
大字 = 主線
細字 = 職任
物理dps 由1lv 開始升真係好痛苦掛副本等好耐
如果你係升緊第二隻職業可以考慮
重覆接 黑衣森林理符任務 精金龜的蛋 (30Lv)
重覆打 死者宮殿 51-60 層
有錢好辦事
第69回 Producer Letter LIVE

2022年3月4日 香港時間 19:00開始

直播內容:
- Patch 6.1實裝內容特集 Part.1
- 其他事項通知

Twitch
https://sqex.to/htj

YouTube Live
https://youtu.be/qLINONEDT6U

ニコニコ生放送
https://live.nicovideo.jp/watch/lv335761772
我自己升法係開雀打討伐筆記+最接近LV的FATE+理符(橫掂用唔哂配額)+roulette練等(レベリング,PVP好似都會比1/3條經)
理符接完可以較高難度多d經 不過去到lv 30開始會慢
朋友打法就係FATE+ lv30開始同GRAND COMPANY同on9 AI刷副本(野營地→石衛塔)
買血水去黑風海餵水母好快就可以20幾LV
thanks!!!!
想問下新手招待碼互插洗唔洗一定要同DC同world?
準備買正式版順便睇下有冇新手互插
我DC: Crystal / World: Mateus
唔同DC都可以互入
第1頁#1個Discord群有招待碼徵求區, 應該唔難搵人互入code
當初怕蝕底同人交換 點知條友後來玩左一個星期無玩
未見過唔係同DC交換招待碼
入左個dc了 thanks
一年前玩左一日棄左
依家終於有心機玩
如果條友棄game咁都冇辦法
宜家做特價可以買多個acc sub 返自己
依家有特價?
利申, 日本code 需要用 日本遊戲帳號, 申請比較麻煩
正喎 你唔講我都唔知特價 咁啱我係日帳
Thanks! 咁應該短期內美帳都會sale (?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞