[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(46) 6.05 萬魔殿零式 | 多人玩到停售遊戲

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
仲有十幾個S2地圖是否大贏家?
想問下有無mod/act/ui之類可以監視團體技時間?
好似自身爆發對唔齊團輔打到好低
詩學成日爆,有咩可以換嚟賣賺多啲錢
想問下有咩坦職啲技係好型OR機制玩法好玩?
家陣玩paladin玩到80lv都仲係覺得好悶
好單調,定係所有tank職為左減輕坦既負擔先將個玩法design得咁簡單?
玩完忍者赤魔弓手之後真係覺得paladin好撚悶
應該得gnb
覺得戰士幾好
Rotation 絕槍最多野撳

坦為左帶位減傷係少啲攻擊手段
戰士變到好OP, 集坦度與傷害一身
背包起碼少左一半原材料
如果一件590/600都無
齋用標準循環係打唔爆的
冇玩戰士,不過見人笑戰士係綠色職,轉個頭就可以回滿血
有冇玩high end content先, 坦本身多機制要handle, 所以rotation會簡單啲, 同埋一堆減傷/輔助技能, 打一般副本嗰陣唔會覺好重要, 要打高難度嘢先發揮到
輸出方面真係冇乜特別
坦主要玩機制走位同減傷團盾果類
PLD可能玩ST會開心d
可support 下MT之餘又可以做埋第3隻奶
有冇keywords?
新手想加入,到底要等幾耐先開返
我都係睇上年8月左右隔離wow首殺團個大佬max直播先知有呢樣野

好似z字頭個插件
考慮到佢要買到到Server先有得加位,仲要整理最近亂象
版本細調整亦未做好
短時間內應該都唔會開
*以上純粹個人亂估,並無任何消息來源或立場
日美人溯開始回落, 陸續開放創建人物, 差歐洲依然爆滿
裝 market board plugin 自己 check
或者自己上 universalis.app
價錢個個禮拜都唔同
GNB 最撚型
DRK 就忙啲

PLD 穩陣
WAR 係 healer 嚟
歐洲咩事咁誇張
日本個 peak 同美國冇得比啦
之前排半個鐘都會有嘅
依家你最好搵個公會 90lv 陪你打
mentor roulette
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞