[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(46) 6.05 萬魔殿零式 | 多人玩到停售遊戲

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
開場玩到狼人殺咪又係炒到仆街
最仆街係自己唔開 jp only 但又入其他隊捉英文人
衰在澳洲server個ping唔靚 如果唔係我一定轉過去
真係, 唔係ping問題真係無人想同班日本狗玩
btw, 有隻精日賤種係咁dislike
自閉同fc打 或者固定團最爽
呢個禮拜日日都係中外郭
而家完全搵唔到Extreme trial未完成嘅party,係咪唔使諗定打?
5.0
Zodiark同Hydaelyn? 可以自己開團, 唔會冇人入嘅
有做功課兩個都好快可以clear到, 特別係Zodiark
樓上
打完6.0
我覺得咁多個故事唔係想像中咁出色
係幾個位特別好睇
其他個D 都係日劇同動畫老套野
久唔久就日常回
之後友情>>>一切
跟住就電死左隻王
故事唔係突出

個玩法係比WOW 有新意,
但係感覺都係幾快厭

真係疫情期間殺時間用
唔會冇人要啦赤魔
仲賣到錢咩
跌到冇肉食了
你應該 skip 鳩晒啲對白
或者冇認真睇
後期 Cutscene 冗長都講得出
定買咗 skip
最簡單個角色點樣死根本係個dummy variable 黎,
毫無重要, 亦都提唔起我興趣
因為大家都知個結果係點

個故事係現有FRAMEWORK 講唔通,
就撻一個更大0既設定落去解畫
結果就係, 個設定好好睇
但係除此之外全部都只係knowledge burden 黎
去到最後又係友情大於一切
唔講以為路飛打緊悟空.

件事好緊急但係個故事非常多地方都不見其緊急性
當覺得D UBER 任務毫不重要而可以無視個時
從此INDUCE 落去
個故事九成DETAIL 都可以刪除
而唔會影響個故事結構
最多就係, 有一部份設定幾得意,
可惜只係蜻蜓點水寫得唔好又唔夠詳細
浪費左個設定
記得之前有位巴打想買呢個
咁岩望到Panasonic Hong Kong有賣廣告
https://bit.ly/3FYZN8a

本身做緊免費仔 如果想正式入坑係唔係等特價先買最好?
都係嗰句, 早買早享受, 遲買平幾舊反正入坑之後每個月都要畀月費, 本體舊錢拉返勻又唔係貴
但係點知道自己係美版ac定日版ac?
因為好似比月費方式會有唔同?
睇你本身邊到註冊
有少少心動
搵到了 係美版
但係我見轉正版要寫美國地址 本身想亂寫
但係前排睇新聞又講勁多大陸人亂寫資料被ban 咁點做好?
千二蚊一個
材料大部分自己準備唔駛買
係要花啲時間但係仲有得賺
諗緊好唔好轉行整茶拎去交理符算
如果夠理符既
去market board買900蚊HQ茶拎去交
99杯HQ茶 $89100
可以交33次理符收33萬
扣埋本仲可以賺24萬
仲有大口嘅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞