[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(46) 6.05 萬魔殿零式 | 多人玩到停售遊戲

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
逐次逐次交
交一次收一萬蚊
美帳既個人資料係可以填香港地址
得Billing Address果頁無得揀香港 所以鳩填就得
香港本身就係SE既服務範圍 所以唔洗怕好似支那仔咁俾人BAM
應該有排都未有特價
係咪6.0先得
我而家玩到5.0係咪都係交返咖啡曲奇就算
咖啡曲奇大nerf咗
拿拿聲升到88就可以交茶
未玩到6.0都可以交?
係邊個位接任?
唔得
係6.0主城
咁我仲有排
而家都係交曲奇算
起碼有幾千蚊賺下
有排撳喎
我每日挖張 5.0 地圖拎去買都賺到五皮啦
新手岩岩玩 有個問題 想問下大家
去左新ser 玩 bonus exp去到80 lv
想問下我一有一種職業過左80 就無 ?
定我就算過左80 但我一轉返其他職業 變返30/50 lv都會有返bonus
每日5萬 同儲埋一次過1百萬
冇衝突
最好 point form 俾個大綱你
受制於 MMO 任務框架
有啲任務冇咩 urgent feel 係真嘅
尤其 HW 之前嗰堆
但 ShB 打後都冇咩呢啲任啦

友情大於一切
大佬你知唔知自己玩緊乜撚嘢 game
唔通好似 Don't Starve 咁求求其其就死撚咗咩
好想知呢舊嘢
如果有用 mic 咪入晒聲
純粹覺得太花時間啫

自己採啲原木材料
合做 lumber 拎去賣都賺得多過賣頂級料理
又唔駛 pentameld
條 recipe 又冇咁複雜
Discord群度有人話有fd用緊普通版
要較到個speaker好大聲先會起支mic度聽到回音
打p3s見個dps全身上下一粒石都冇
開波前多野講通常troll
但理解Jp only 主要係入場後炒嘅溝通多過開波前9up
日系game係咁
鐘意/玩開美系既唔like唔出奇
正如我都唔鐘意玩witcher3/rdr2等等,各人口味唔同
前排因為多人買到要停售, 而家開返咪旨意咁快有特價, 起碼半年後先有
6.05跳舞子未改個時2粒石過到,不過美服唔多人禁
delay咗五日先收到,如果想補返初始都市嘅唔同劇情順便攞免費15日嘅話,可以去澳州ser玩到30lv就得,玩完第二個迷宮+攞入新地圖經驗好快就到30lv
講句粗口都比人BAM SE真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞