《因為前世一個承諾,令我今世三十歲都仲係青頭仔》

262 回覆
65 Like 11 Dislike
(25)

「咚!」

喺客廳嘅Lily訓訓下,突然再次病發,成個人從梳化撻落地下。

佢發出痛苦嘅哀嚎,嘈醒左我同Samuel。

我從房內行出客廳,同Samuel合力摷佢嘅手袋,搵返上次樽藥出嚟。

但係今次Lily啪完藥,情況並無好轉到,仍然頭痛不止。

我同Samuel手騰腳震,唔知點算好。

「手…手袋…」Lily忍住痛楚,伸手示意我地攞個手袋俾佢。

Samuel遞過去,跟手Lily倒曬十幾樽出嚟,逐樽藥打開,輪流啪啲丸仔入口。

過左一陣,佢嘅情況先好轉,個頭無再痛落去。

「你無嘢呀嘛?」我同Samuel問佢。

「唉,我諗我都係差唔多game over架啦。」

Lily歎一口氣,然後對住我講:「趁未死得,我地快啲試埋最後一次,得就得,唔得就算啦。」

我就安慰佢:「放心啦,只要我將道真氣射入你體內,利用氣形合意功嘅力量,應該就能消除你腦入面嘅腫瘤,無論點都好,我地一定會扭轉到命運!」

對方笑一笑:「得啦,呢啲嘢你講過曬架啦。」

的而且確,呢啲說話已經重重複複,講完又講,而事實上講咁多都係無用,只有做得到先係最重要。

呢個時候天已光,我同Lily刷個牙、洗個面,就上床「開波」。

或者對方真係當正呢次係佢最後一次搞嘢,一埋牙就特別熱情,攬實我由條頸錫到落心口,再錫落褲浪位。

口交嗰陣,亦都特別落力,含到我「細佬」一下子就充血變硬。

經過琴日反覆練習,基本上我已經熟習啥會分解、重組嘅步驟。

只不過,練習還練習,實戰又係另一回事。

成功與否,關鍵在於Timing。

俾對方「吹奏」到咁上下,我將道真氣釋放出嚟。

一眨眼嘅功夫,賓周就由七吋增長到接近十吋。

下一秒,我就對住個窿,隊碌賓周埋去,觸發出力場嘅阻擋。

接下嚟,就係分解賓周嘅時間。

同練習時一樣,一嚟先從龜頭部分開始分解。

一如所料,隨住下體逐吋逐吋「消失」,貞操力場就會漸變漸弱。

只要將底部最後一吋都分解埋,相信力場都會徹底消失。

而我就會趁佢消失嗰一瞬間,即刻喺Lily陰道入面重組賓周。

成個過程可以話係千鈞一髮,若稍有差錯,失敗事小,碌嘢恢復唔到完整事大,因此最緊要快、狠、準。

眼見碌嘢剩得返最後一吋,力場亦都已經非常微弱。

我深呼吸一口氣,準備分解埋最後嗰一吋,就喺呢個時候,背脊發涼,突然感受到一股陰森之氣。
「喂,你嚟做咩呀?你點知我屋企地址?」

「我嚟揾林嘉傑。」

「佢唔喺度喎,你過住啦!」

「我感應到佢就喺呢度。」

客廳外面傳來一啲對話嘅聲音,男嗰把聲係Samuel,女嗰把就係欣欣條八婆。

條友居然刮到上嚟,仲要撞啱呢個關鍵時刻。

我靜止唔郁,嘗試將注意力保持專注喺條jer上面。

「感應?你當你自己有超能力呀?我話佢唔喺度就唔喺度!」Samuel對欣欣講。

「我知佢喺度!快啲叫佢出嚟!」

「都話左佢唔喺度!你走唔走呀!再唔走你,我攞滾水碌你架!」Samuel大聲警告。

「好!你好嘢!你地一個二個因住嚟!」

雖然唔知條八婆上嚟做乜,但總覺得到佢係來意不善。

不過點都好,條友都已經俾Samuel攀走左,我依家可以安心咁,繼續分解埋最後一部分。

望住根部剩低嘅部分,一點一點咁消失,意味住即將迎來決勝時刻。

我呢刻個心跳得好快、好緊張。

當成碌嘢「化為烏有」,以及貞操力場如期消失嘅一剎那,我即時運氣,將無數粒分子鑽入去緊窄嘅洞穴,重新組合成形。

「啊~~~」Lily感受到我龜頭喺個窿漲起,忍唔住嗌左出聲。

貞操力場反應都好快,即刻就出現返。

可惜佢慢左一步,因為我嘅龜頭已經入左去,佢想擋都唔擋唔住。

平時我都係從正面直接突破,今次倒返轉從後面突圍,可以話係殺到力場一個措手不及!

力場正面阻擋不成,反被重新組合且注滿真氣嘅賓周,從後突破。

「噼啪!」

隨住一個破裂嘅聲音,力場化成數塊透光嘅碎片,散落於半空,並漸漸消失。

我…我…我係咪發緊夢?

我真係得左?真係破解左力場?

此時此刻,十吋賓周深陷於窄穴之後,俾緊緊陰道內壁包圍住。

然而肉體上嘅快感,遠不及我心靈上面嘅興奮。

媽!我得左啦!我終於都得左啦!

歷盡千辛,諗盡辦法,終於打破左呢一道,困擾左我三十年嘅力場。

從此以後,我都可以擺脫命運嘅枷鎖,隨意咁同其他女人做愛,卒之都唔洗再俾所謂宿命姻緣捆綁住!

任由力場幾犀利都好,就算抵擋得住炎殺黑龍波,但最終都係俾我嘅聰明才智打敗。

果然,想象力先係人類最大嘅武器!
「入左?真係入左?」連Lily都有啲唔敢相信。

我肯定咁點點頭,隨即擺動條腰,令下體喺陰道裡前後摩擦。

「嘩!真係好…好大啊…」Lily好肉緊咁捉住我雙臂。

下一步,我就係要將體內嘅真氣,射過去俾對方。

Lily曾經講過,自己嘅騎功相當犀利,而佢亦都兌現承諾,向我展示佢了得嘅騎功。

佢一招觀音坐蓮騎上嚟,一開頭先扭動條腰,前後前後咁磨,跟住改變玩法,上下上下咁un。

無論係邊一種騎法,感覺都係一樣舒服。

「啊~~啊~~」佢忘記剛才病發嘅痛楚,全程投入,忘我咁呻吟。

我運用真氣,將「細佬」添加震動效果,一邊插一邊震,幾下就插到佢出曬水。

觀音坐完蓮,就輪到我老漢推車。

我扶住佢個pat,從後大大力隊入去。

每插一下,除左產生快感之外, 仲包含住自由嘅感覺!

「啪!啪!啪!啪—」

大約插左百幾下,下身湧現一股射意。

我運氣將真氣積聚曬喺龜頭之上,隨住快感達到高峰,精液連隨真氣一齊喺陰道裡面迸發!

「啊——!」

Lily全身顫抖,仰天發出一聲高潮般嘅呻吟。

相信嗰道真氣已經成功輸入對方嘅體內。

「你感唔感覺嘅道氣?」我問。

Lily點點頭,本來蒼白枯竭嘅面色,瞬間變得非常紅潤。

之後Samuel行入間房:「傑傑!你係咪得左啦?」

「無錯!我得左啦!」

「哈哈!太好啦!咁即係話,你以後可以拮入嚟啦!」Samuel一臉興奮。

「發夢啦你,唔洗旨意呀!」

射完精之後,我嘅心情仍然無比興奮,開心到好似發夢咁,好耐都未能平復到心情。

即日下晝,我地陪埋Lily去醫院,揾醫生檢查一次,睇佢腦入面嘅瘤係咪已經消失左。

最後結果出到嚟,證明左大師無呃我。

氣形合意功真係能醫百病,Lily個病徹徹底底咁好返,所以醫生都嚇左一跳,佢地個個都認為係上天賜予嘅奇蹟。

而事實上,奇蹟唔係靠上天施捨,而係靠人去創造。

為左慶祝我地成功逆轉宿命,我決定請Lily同Samuel食返餐勁嘅!
殊不知,一行出醫院門口,就見到欣欣。

「可惡!區區凡人居然敢逆天改命!」

佢個樣極度猙獰,身上散發極危險嘅氣息。

「點解你喺度嘅?你係咪跟蹤我?」我問佢。

「你記唔記得,你上一世發誓講過咩?」欣欣伸出手指,指住我問。

「都話左上世嘅嘢…」

未等我講完,對方就打斷我:「你上一世發過誓,話今世只會同我一齊,如有違反誓言,咁就會不得好死!所以,你受死啦!」

講完,佢啪一下手指,發出一下黑色激光,瞬間射穿我個膊頭。

我都未意識到發生咩事,欣欣再啪一下手指。

同一時間,耳邊忽然傳嚟慧真大師嘅聲音:「快躲開!」

聽到大師嘅指示,我立即踎低避開。

「砰!」黑色嘅激光射入醫院,造成強烈嘅爆炸。

我膊頭上有一個五蚊銀咁大傷口,正不停咁滲出血水。

究竟…究竟發生咩事!

點解欣欣會變得咁...咁犀利…咁恐怖?

遠在台灣嘅慧真大師,用千里傳音解釋:

「之前我跟你說過,一旦宿命被打破,就會遇到命運的反撲,並招致嚴重的後果,現在命運反噬的力量,正附身在你的宿世情人身上,而她就是來要你的命!」

欣欣啲頭髮統統豎起曬,連把聲都變埋,變到極低沉:「頭先我真係太大意,明明都揾到上門,就唔應該咁輕易放過你!」

「死啦傑傑!你流緊好多血呀??」Samuel十分慌張。

「無事,未死得。」

「咁我地依家點算好?」Lily問。

我問返慧真大師:「大師,我地依家點做好?」

「現在這情況,看來你只能用我教你的氣形合意功,來對付她。」大師教路。

「但係我啲真氣過左Lily,已經用曬嚟幫佢消除粒腦腫瘤。」

「那就沒辦法了,三十六計走為上策,你們就快點逃吧!」

「你地一個二個,統統受死啦!」欣欣連續快速射出三下黑色激光。

我地閃身避開,隨即二話不說,轉身逃命!
用氣形合意功令賓周射翻啲黑色激光畀佢
ohhshit冇睇清楚啲真氣過咗畀lily
自膠
推一推
送你膠一粒
靠lily 用炎殺黑龍波
出文未
未出就送你老母精兩篤
一篤係個閪
另一篤係菊花
推推
休文一天,聽日補返數
你老母好撚正
冇文照推
pish 不能只有我一個live
咁冇喇 唯有犧牲傑傑
估佢唔到, 淨係守前唔專後
條龍尾排到邊 想跟隊
排撚到去將軍澳
文呢 今日得翻3個鐘
等左陣,寫緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞