《因為前世一個承諾,令我今世三十歲都仲係青頭仔》

262 回覆
65 Like 11 Dislike
(故事純屬虛構,如有雷同,實屬巧合)

(1)

本人今年三十歲,係一個從來未屌過閪嘅處男。

請各位唔好誤會,我並非一個溝唔到女嘅死毒撚,亦都唔係不舉。

相反,本人嘅性功能十分正常,碌嘢有成七吋長,扯起旗上嚟又粗又硬,直頭可以媲美黑人。

另外,我更加唔係又窮又樣衰嘅死毒撚。

我老豆老母臨死嗰陣留左十億、八億,同埋十幾座物業俾我,基本上我每個月淨係收租都大把錢洗。

除左有錢之外,我外形都相當出眾,身高一米八,生得就似後生嘅陳冠希咁靚仔。

平時求其揸架「細牛」落老蘭,都已經引到大把女埋身。

既然我講到自己咁把炮,點解會屌唔到閪?

因為呢度「屌唔到」嘅意思,其實係講緊生理上,下體無法進入女方陰道。

每一次我同啲女上床,碌嘢準備插入去陰道嗰下,就會突然出現一道無形嘅斥力,將我碌嘢反彈開。

無論我點樣試、點樣做,都無法衝破嗰股神秘嘅阻力,甚至有時越想夾硬隊入去,反彈力會越強,勁到可以將我成個人彈走到成米咁遠。

我朋友Samuel戲稱呢道神秘嘅無形斥力,為「貞操力場」。

顧名思義,即係保住貞操嘅一道力場。

問題係,男人老狗留住隻「豬」有鬼用咩!?

為左解構同解決呢道力場,我高薪聘請過一班科學家專門嚟研究。

最後佢地研究左好耐,始終分析唔到呢個現象因何而生。

既然科學解釋唔到,咁我就去揾降頭師、法師、道士嗰啲幫手。

其中有話我中左降頭、又有話我中毒咒,結果到我俾錢佢地起壇作法,先發現原來全部都係無料到。

本來以我咁優秀出眾嘅條件,做「百人斬」應該係無問題,而事實上,過去我係有同過唔少女人上床。

只不過淨係玩過口交、腳交,屌過波嚹、大髀嚹,偏偏就無入過陰道口嗰條嚹。

所以理論上我依然係一個青頭仔。

一個三十歲嘅青頭仔。
LM
Lm
Lm
新故留名
(2)

上個禮拜,我一支公去睇band show,散場嗰陣有條女行埋嚟抄我牌。

佢個名叫Lily。

我見佢靚靚地、姣姣地,又似似地石原里美,於是主動抄返佢牌。

跟住大家一齊落吧飲嘢,後尾飲到醉醉地佢主動撩我上酒店扑嘢。

所以話,好似我呢啲外表、身高、身家都係滿分嘅男人,有時我唔啅啲女,啲女都會搶住嚟啅我。

有靚女送上門同你搞嘢,正常男人一定lur飯應,而我卻係一個唔正常嘅男人。

因此嗰晚我地無上到酒店,Lily淨係上左我架林寶,用溫暖嘅小嘴吹爆我。

通常嚟講,我識啲女,無論幾靚都好,大多數都係happy完一次就無下文,畢竟我條嘢都入唔窿,就算想有下文都唔得。

不過Lily吹功十分了得,令我回味無窮,再加上我同佢都係聽開Rock band,有相同嗜好,所以大家都幾啱嘴形,keep住都有text下傾下計咁。

今日我請佢上嚟我屋企,本來都係諗住俾佢見識下,我套百幾萬嘅音響設備,點知聽聽下,對方越聽越有mood,一時興起就除我條褲,跪低吹我支「蕭」。

話明佢似石原里美,即係代表佢都有「含撚嘴」。

佢擘大口,一嘢含落嚟,感覺只有一個字:爽。

我攤喺「皇帝位」,聽住Radiohead嘅歌,享受對方落力嘅「吹奏」。

(通常玩Hi-Fi嘅人會set一個最佳位置,即所謂嘅「皇帝位」,嚟體驗最佳聲效。)

Lily又濕又暖嘅口腔,緊緊包住我漲卜卜嘅龜頭,然後慢慢越含越落,嘗試吞沒曬成支嘢。

不過由於我碌嘢實在太長,所以佢最盡都只係含到三分之二。

我捉住張櫈兩邊扶手,借力挺腹,夾硬將碌嘢再頂得入一啲,企圖塞爆佢個嘴。

Lily無反抗,反而十分配合。

「巨龍」漸漸頂到入去佢喉嚨深處,佢發出低沉嘅乾嘔聲,同時用楚楚可憐又有點淫蕩嘅眼神,向上望住我,令人有一種征服嘅感覺。

此時此刻,強烈嘅壓迫感以及濃厚嘅溫熱感,全方位咁籠罩住我成條嘢,爽到我全身繃直,更忍唔住發出舒服嘅慨歎:「嘩...好舒服啊…」

深喉嘅姿勢維持左一陣,Lily含到牙骹軟,先至吐返我條嘢出嚟。

晶瑩剔透嘅口水沾濕「巨龍」每一吋,龜頭上仲有條口水絲掕住喺佢唇邊。

Lily用食指挑走條口水絲,然後將食指同中指一齊放入口,一邊吸吮,一邊做出淫蕩嘅表情挑逗我:「係咪好舒服啊?」

「係啊…好正啊…」我如實作答。

靚女見得多,咁姣咁蕩嘅靚女就比較少見。
Ln
隨後,Lily伸隻手入去裙底自己摸自己,另一隻手就㩒住我碌嘢,再用舌尖從袋底,一路舔上龜頭頂。

佢舔落春袋嗰下,個feel正到我條腰都忍唔住挺一挺直。

然後佢一啖啜實龜頭,今次唔係齋含咁簡單,條脷係會三百六十度不停轉圈。

坦白講句,Lily絕對係我識嘅咁多條女入面,其中一個含撚最勁嘅。

喺佢一輪口舌猛攻之下,下身湧現一股射意:「啊…我…我…頂唔順啦…」

見我就嚟想射,對方即刻stop左,笑瞇瞇對我講:「食完頭盤就飽啦?點都食埋個主菜先啦!」

說話一講完,佢就捉我碌鳩擒上嚟。

我都未反應過嚟,佢順勢就一嘢坐落,我心諗:今次仆街啦!

係堅仆街嗰隻仆街…

當我「細佬」一接近洞口,嗰股強力嘅「貞操力場」便如期出現,直接將我「細佬」反彈開,情形就好似兩舊同性相拒嘅磁鐵,一靠近就立即相互排斥。

我連人帶櫈向後倒下,四腳朝天,後尾枕「咚」一聲撼落地下,勁鬼痛。

Lily向住我相反方向,向後「鄧」落地,個樣大嚇一跳:「發生…發生咩事…」

佢臉上呢種驚訝樣,我可以話見怪不怪,次次同啲女搞嘢,埋門一腳入極都入唔到,佢地都會覺得好出奇。

起返身之後,我行過去慢慢扶起Lily。

對方繼續追問頭先係咩一回事。

每次遇到呢個問題,我都唔知點答,亦唔知點解釋,只好求其諗啲嘢應付:「今日我有啲不在狀態,不如你就咁用口幫我解決?」

Lily掃視一眼我依然堅挺嘅下體:「唔係呀,你『細佬』仲係好精神,可能係頭先個姿勢唔啱,一係我訓低,你喺上面,我喺下面?」

但係我知道無論用咩姿勢都好,結果都係一樣。

「Er…都係唔好啦,今日真係唔係幾OK。」

俾我拒絕兩次,Lily開始臉有難色,或者佢以為係我唔鐘意佢,所以「彈佢鐘」。

而事實上我都好想瘋狂抽插佢,問題係嗰道「貞操力場」偏偏喺度阻頭阻勢。

成個氣氛變得有啲尷尬,Lily亦都無曬mood:「既然你唔想,咁就算啦,依家時候都唔早,我都係唔阻你啦。」

「Er...咁我車你返去?不過如果你想留低都ok...」

「唔洗啦,我自己出去截的士得啦,我地下次再約過啦。」佢整齊返身上嘅衣物,拎埋手袋,直接離開。

從咁嘅反應睇得出,佢應該都幾無癮。

都明嘅,情到濃時突然俾人拒絕,正常都會失望。

至於面對又一次嘅插入失敗,我對自己都非常失望。

呢個世界上最痛苦嘅事,莫過於條女喺面前主動擘開髀,但「細佬」卻連半吋都入唔到。

下面過左一陣就軟返曬,我「休」返褲,同時間,音響呢刻播緊Radiohead嘅Creep,認真應景。

「But I am a creep...I am a werido~」

係,我的確係一個怪人。
留名
(3)

Lily走左之後,過左一陣,我個friend Samuel打電話過嚟。

「傑傑!」

「點呀Samuel,咁夜打嚟有咩貴幹?」

「後日有個叫慧真大師嘅得道高僧,從台灣嚟香港,聽人講佢功力深厚,法力無邊,話唔定可以破除你嘅『貞操力場』。」

「高僧定神棍呀?咪又老點我喎。」

「今次我check得好清楚,個高人堅係猛料!你後日一於跟我去寶蓮寺,去會一會佢!」

之前見識過唔少神棍,因此我對呢啲所謂「高人」好有保留。

「Er…等我諗諗先…」

「唔好諗啦,呢個慧真大師唔係咁易出山架,今次機會難逢,你係要去嘅話,我今晚就上大嶼山擔櫈仔排隊架啦。」Samuel話。

「下?排隊?洗唔洗呀?」

「梗係要啦,好多人爭住去見架,有啲人一收到風,上個禮拜已經開始排緊。」

就咁聽落,呢個嚟自台灣嘅高僧似乎有啲料到。

諗左一陣,最後我應承對方,後日去見一見個高僧。

「好!一於就咁話啦,後日我地大嶼山寶蓮寺見,記得唔好放飛機!」

「得啦得啦,係咁啦bye bye。」講完我就收佢線。

多年嚟,Samuel一路致力揾辦法破解我道「貞操力場」。

佢之所以咁上心,係因為佢鍾意我。

佢係第一個發現我嗰道「貞操力場」嘅人。

當年Form 6考完公開試,我地一大班同學去大阪畢業旅行,嗰陣我同佢住喺同一間酒店房。

有一晚大家飲到醉醉地,返到酒店房,Samuel突然向我表白。

一路以嚟其實我都知佢係gay,而佢亦從來都無掩飾過呢樣嘢,我只係估唔到條友居然暗戀我。

表完白都不得止,條友仲借醉行兇,騎上嚟想奪我貞操。

嗰陣我wing wing地,成個人迷迷糊糊,未有即時意識到發生緊咩事。

直至到佢揸住我條jer,企圖塞入去佢個屎忽窿度,嗰下我先當堂醒曬,但已經想縮都縮唔切。

好在喺千鈞一髮之間,有嗰一道「貞操力場」擋住左,否則我呢個直仔差啲就屌左男人屎忽。

亦即係話,嗰道力場不單止阻止我屌閪,仲會阻止我屌屎忽,不論係男人嘅屎忽,定抑或係女人屎忽。

(至於可唔可以阻擋人屌我屎忽,呢樣就無驗證過,同埋都無乜興趣去驗證。)

我以為Samuel知道我唔鐘意男人後,好快就會死心,殊不知,直到今時今日都繼續冤住我,真係完全無佢符...
明天繼續
留明
Lm
Lm
lm
(4)

呢日陽光燦爛,天氣晴朗。

神咁早我起身刷牙洗臉,跟住由淺水灣揸車嚟到大嶼山。

之前Samuel話好多人爭崩頭,爭住嚟見個台灣高僧,本身我係唔信,點知嚟到現場,見場面好似嘉年華咁墟冚,先知原來條友無吹水。

成間禪寺塞滿人,打曬蛇餅,條隊排到去禪寺牌樓出面。

到處人山人海,我搵極都搵唔到Samuel,好在對方咁啱打電話過嚟揾我。

佢形容左一下自己身處嘅位置,我按住佢嘅指示,過去搵佢。

「傑傑!呢度呀!」

行到去大雄寶殿前附近嘅空地,見到Samuel向我揮手。

條友孭住一個大背囊,搭埋帳篷,十足十人地去行山露營咁。

「咁晏架,差啲以為你訓過龍唔知醒。」

「依家先十點渣喎,都唔算晏啦。」我望一望錶回答。

之後我問佢:「話時話,你條友真係從前日開始排?」

「係呀,我拎埋帳篷、gas爐、睡袋、電筒通宵嚟排架。」

「你咁早嚟排隊都排到咁後?」

「都話左個大師好有料,所以咪咁多人爭住排隊嚟見佢。」

「真係咁把炮?」我半信半疑。

「嗯嗯,不過啱先主辦方話見面時間,淨係去到下晝兩點,家下都十點幾,前面條隊仲係咁長,我驚會排唔到我地,可能隨時截龍都未定。」

Samuel呢頭講完,嗰頭就有兩個和尚埋嚟截龍。

好彩,啱啱好截到排喺我地後面嘅人。

「下?唔係呀嘛?」「我好早嚟排架喎!咁都唔俾入?」「係囉!有無搞錯!」

排唔到入去嘅人非常鼓譟。

Samuel則感到慶幸:「好彩我識得早啲嚟排隊,如果唔係就無機會見到大師,我係咪好醒目呀?」

「Er...係呀,叻啦叻啦。」我隨口附和幾句。

排喺我地前面條隊好長,目測至少有百幾人,都唔知要等幾耐先輪得到。

附近燒香嗰啲煙周不時攻埋嚟,再加上天時暑熱,隔籬又無遮無掩,齋企喺度都覺辛苦。

「傑傑,你額頭流曬汗,不如我幫抹下?」Samuel拎紙巾想幫我抹汗。

「唔洗咁勞煩,我自己嚟得啦。」我拎過對方手上嘅紙巾,印一印額頭上嘅汗水。

排左二十分鐘左右,我開始有啲不耐煩:「點解條隊好似無郁過咁嘅?有無Fast Pass直接入去唔洗等呀?」

「你當呢度係迪士尼咩,俾啲耐性啦。」

「咁大約仲要等幾耐?」我問。

「我諗等多一個鐘就輪到架啦。」佢答。

結果,我地一等就等左三個幾鐘。
等到頸都長,終於入到去。

大殿之內莊嚴堂皇,令人不禁肅然起敬。

一個身穿和尚袍嘅中年大叔,帶我地嚟到慧真大師面前。

大師就坐喺大殿中央,雙目閉合,雙腿盤坐於蒲團之上,背後有三尊金色佛像。

佢年紀睇落七八十歲,臉上佈滿皺紋,下巴留左執好長嘅羊咩鬚。

「你地有咩難題需要慧真大師指點迷津,請不妨直說。」帶路嘅中年和尚對我地講。

我乾咳兩聲,清一清喉嚨,然後一口氣將自己人生最大嘅煩惱,講出嚟俾大師聽。

聽完我嘅故事,對方無任何反應,亦無任何動靜。

「大師,請問我咁嘅情況,係咪因為中左詛咒?係嘅話你有無辦法幫我解決?」我追問。

對方依然粒聲唔出,都唔知有無聽到我講嘢。

「條友係咪訓q左,都無反應嘅?」我細細聲問Samuel。

「我諗你最好將頭先講嘅嘢,用國語翻譯一次。」

係啵!對方係從台灣嚟,咁我應該講國語先啱。

就正當我要開口,想用國語重新講一次之際,突然耳邊聽到一把低沉嘅國語男聲。

「你之所以一直無法跟女子交合,並非因為中了詛咒,而是涉及到你上輩子許下的一個承諾。」

Samuel即刻望過嚟,似乎佢都聽到呢把聲。

我同佢都嚇左跳,因為在場連埋個中年和尚一共四個人,無一個人開口講緊嘢。

咁啲聲喺邊度傳嚟...

「不用驚訝,我是你們眼前的慧真大師,我正在使用傳心之術跟你們對話。」

嘩!

呢下有啲意想不到,眼前呢個高僧居然識得隔空傳話!

照咁睇佢唔似係啲呃神騙鬼嘅神棍,睇嚟堅係有料到。

「大師,你頭先講嘅嘢係咩意思?我唔係好明白,可唔可以解釋一下?」我心急追問。
慧真大師氣定神閒,用傳心術耐心解答我嘅疑問:

「上輩子的你曾在愛人面前許下誓言,如果有下一輩子的話,你也只會和她在一起,也只愛她一個人,而且絕不會碰其他女人,而這個誓言延續到了今生,導致了你無法和別的女人交合。」

我一邊聽一邊搲頭:「你意思係上一世我發左個誓,令到我呢世淨係可以同一條女一齊,仲唔可以搞第二啲女人?」

「沒錯。」

「咁…咁點解會有嗰道貞操力場嘅出現?」

「你所說的那一股無形力量,是為了防止你破壞誓言而存在的。」

「下?咁都得?」

「如果我沒錯的話,這應該是你的一段宿世姻緣,命運安排了你這輩子,只能和那個命定的女人在一起。」

「咁嗰個女人係咩人嚟架?點解佢仲未出現嘅?如果佢一直都唔出現,咁我咪成世要做青頭仔?」我一口氣再追問。

慧真大師無即時回應,沉默左一分鐘後,好簡短咁回答左幾隻字:「她會出現的。」

「咁係幾時?同埋條女個樣係點架…」

「唔好意思,時間已經到,今日嘅見面會要到此為止。」個中年和尚突然打斷我嘅反言,並請我地離開。

「但係我未問完嘢...」

「對唔住,我地呢個見面會嘅時間,規定左係下晝兩點完,依家已經夠鐘。」

「咁可唔可以加鐘?我仲有問題想問大師。」我請求延長見面時間。

個中年和尚卻堅決拒絕:「首先,我地今次個見面會係免費嘅,大師同你地係因緣而會,第二就係時間已經到,大師亦都要休息,所以麻煩請兩位離開。」

講完,對方就叫保安入嚟,請我地出去。

咁嘅情況之下,我同Samuel只能乖乖離開大殿。

等左三個幾鐘,見面見得連十分鐘都無。

好在叫做有收穫,至少我終於知道自己一直屌唔到閪嘅原因。
(5)

離開寶蓮寺後,我揸車返出市區,Samuel就黐我車坐。

條友平時口水多過乜,但從啱先離開間寺到依家,居然粒聲無出,個樣仲有啲灰。

無錯嘅話,慧真大師剛才講嘅說話,都有傳到佢嘅耳邊,睇怕佢係聽完嗰番說話先至唔開心。

就假設大師講嘅嘢都係真嘅,咁我呢世淨係可以同嗰一個宿世情人扑嘢。

而喺Form6嗰年,Samuel曾經借醉行兇想同我搞嘢,當時就係被道力場震開左,阻止左我插入佢個屎忽窿。

咁就即係代表,佢並唔係我嘅宿世情人。

再諗返我之前溝過上床嘅女仔,數埋都有三、四十個,喺咁多個入面,居然無一個中。

咁究竟嗰位命定之人喺邊度?幾時先出現?同埋係生得點嘅樣?

假如唔好彩,對方係件豬扒或者肥婆,咁點算好?唔通到時要硬食?

頂!唔好自己嚇自己,就算外形真係唔掂,咁咪俾錢佢整容減肥囉。

只係有樣嘢我真心諗唔明,明明上世還上世,今世還今世,上世嘅我許下嘅誓言,以及承諾過嘅嘢,都唔係出自我呢把口,做咩咁都要入我數?

情況就好似張借據明明唔係我親自簽名,但就要我還錢一樣,一啲都唔合情理。

只能講,呢個世界有時就係咁不可理喻。

我依家只寄望,自己快啲遇到嗰位宿世情人。

對方個樣只要唔好太差,身形唔好太肥,我其實都接受到。

因為真係好想擺脫青頭仔之名,一嘗性交嘅滋味。
待續
推推推
早晨自推一下
冇人推嘅
推一推
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞