《因為前世一個承諾,令我今世三十歲都仲係青頭仔》

262 回覆
65 Like 11 Dislike
成部初號機變出黎,咁又好似誇左d
會唔會要形意化欣欣個閪插入去先
再成組野插入閪到
再解除個形意化咪得
呢個故真係最撚膠
屌 炎殺黑龍波 來自地獄既火焰 都被jer仔叫出嚟 初號機輕鬆喇
(23)

三層嘅獨立屋有兩層被燒成灰燼,間屋變成咁,路過嘅街坊見到,都感到出奇,不禁望多兩眼。

我望住橙黃色嘅天空,呢一刻心入面依然無法相信,一招咁勁抽嘅炎殺黑龍波,居然都係破唔到貞操力場。

莫非真係如欣欣條八婆所講,宿命係無法打破,凡人只能向命運低頭?

「呼~」

一陣涼風吹過,揚起地上嘅灰燼。

垂頭沮喪嘅我見到啲細微嘅灰塵,穿過手掌上嘅指嚹。

忽然之間,靈光一閃,俾我諗到一條好橋!

「傑傑!」

呢個時候,Samuel突然嗌我:「你快啲過嚟睇下,Lily佢暈左,叫極都無反應呀!」

我即刻行過去睇下,結果正如Samuel所講,Lily攤喺床上昏迷不醒。

我地擔心佢係病發,所以第一時間送佢去醫院。

經過三十分鐘車程後,我地嚟到左醫院。

望住Lily被送入急症室,我突然諗起一句古老嘅諺語:閻王要你三更死,不許留人到五更。

一個人嘅生死唔通真係冥冥中早已註定?

Lily真係命中註定過唔到三十歲?

過左短短十分鐘,醫生就從急症室行出嚟。

「你地係病人嘅朋友?」佢問。

「係呀。」我同Samuel回答,跟住就問佢Lily嘅情況。

「病人只係輕微中暑,所以剛才先會短暫昏迷,依家佢已經醒返。」

「下?中暑?」

「係呀,今日天氣明明都幾清涼,無啦啦咁都會中暑。」

我心諗實係炎殺黑龍波溫度太高,熱到佢暈q左。

「居然未死得,睇嚟我仲未夠鐘。」Lily從急症室慢慢行出嚟。

見到對方仲行得走得,我同Samuel都鬆左一口氣。

「醫生,我係咪走得架啦?」Lily問醫生。

「小姐,剛才我地翻查過你嘅病歷,發現你腦入面有個腫瘤,雖然我知呢個病暫時無得醫,不過企喺醫生嘅立場,我都建議你留院休息,唔好周圍去。」醫生對Lily講。

「唔啦,要等死我都去第度,點都唔會留喺醫院啦。」Lily講完,就頭也不回轉身走人。

我地離開醫院後,就揾左間日本餐廳食晚飯。

當大家坐低,啲嘢食又上齊曬,我食住壽司,分享不久前諗到嘅一個,破解貞操力場嘅新橋。

二人聽完我嘅講解,不約而同話:「下?得唔得架?」

「傑傑,咁好冒險架喎,萬一分解完組合唔返出嚟,咁你咪變…變太監?」Samuel話。

「係囉,呢個方法都幾大風險,同埋應該唔容易執行。」Lily食一塊魚生講。

「頭先炎殺黑龍波反彈嗰陣,我地都爭啲無命,呢個方法比起出波,已經算完全無危險,而且就算有風險都係我一個人承擔,所以我覺得可以一試。」

「既然你覺得值得一試,咁我都唔會反對嘅,不過你知啦,我依家最多得返一個禮拜命,如果再唔得,可能我要考慮轉人。」Lily話。

「轉人?咩意思?」我問。

「我諗諗下,拗直Samuel嘅可能性,可能仲大過你隊穿道力場。」Lily似乎想放棄我,改為集Samuel郵,嚟達成自己最後嘅心願。

「閘住!你諗都唔好諗呀!我唔鐘意女人架!」Samuel即刻坐開少少。

除此之外,Samuel驚我「細佬」不保,唔建議我冒險。

只不過,我覺得呢條橋應該會掂,因此點都想試一次。

而成條橋其實好簡單,就係將賓周分解成肉眼睇唔到嘅粒子,然後喺Lily陰道入面重組,以此穿破貞操力場嘅阻擋。
待續
pish一pish
玉莖重生啲fd?
份子料理
PISH
lun廚輕輕一推
文?
(24)

分子係一種構成物質嘅粒子,呈電中性、由單個或多個原子組成……

為左了解一下物質嘅組成與分解,三十歲人先再嚟惡補一下啲化學知識。

成條橋就係要喺極短時間之內,將賓周分解再重組,因此要掌握好準確度同埋時機。

假如拿捏得唔準,稍有差池,唔單止會失敗,而且「細佬」可能會變唔返原狀。

有見及此,喺正式操作之前,最好都係練習一下。

由於自己間三層嘅獨立屋俾炎殺黑龍波燒左,無法繼續住落去,所以就去左Samuel屋企暫住。

「…Samuel,啱先我去廁所,唔小心拗親腳,你可唔可以幫捽下啫?」

「咪搞我,要捽你自己捽!」

「咦~咪咁啦~幫下人啦~」

「咦!你咪坐咁埋啦…」

Lily又嗲又姣,真係嘗試想拗直Samuel。

至於Samuel嘅反應,就同我平時俾佢冤住嗰陣嘅反應一樣。

條友平時煩得我多,家下終於遇到對手,就等佢咁感受下俾人煩嘅滋味。

我就無理佢地,自己一個匿埋喺房入面,練習將下體分解並重組。

我運用真氣,憑藉住想象力,先將接近十吋長嘅賓周,逐漸咁分解。

從龜頭慢慢咁逐吋消失,跟住就到中間,最後再到根部。

眨下眼,下體就徹底「消失」不見。

而實際上並非真係消失,只係分解成無數粒肉眼睇唔到嘅分子。

下一步,就係重組返條嘢出嚟。

為左令模擬效果更真實,我買埋相澤南嘅「名器」嚟試。

一嚟先係龜頭喺名器入面「重生」,名器裡面開始漲起嚟,之後中間同根部嘅都慢慢恢復原狀。

全程我都非常專注,點知突然間,Samuel唔敲門就衝入嚟:「傑傑!」

我俾佢嚇左一嚇,窒左一窒。

「喂呀傑傑,Lily佢係咁煩住我,我頂唔佢順呀,你快啲幫手話下佢啦!」Samuel喺度炸型。

我就無理佢,低頭眼甘甘望住碌嘢。

碌嘢大致上變返原狀,點解只係「大致上」?

因為啱啱俾Samuel嚇一嚇,搞到我分心,導致包皮家陣少左一忽。

「我頂你咩!我咪講左唔好入嚟嘈我囉!你睇下,你搞到我少左一忽包皮!」

Samuel唔好意思咁笑一笑:「哈...都…都唔緊要啦…咪當割左包皮囉...」

「割包皮係都割龜頭上面嗰忽,唔係底嗰一忽啊!頂你!」

「Sorry,係我唔啱!」Samuel閂埋房門,行返出客廳,「我都係唔阻你啦,你繼續!」

我重新運氣,再分解重組一次,將根部無左嗰忽包皮,用龜頭附近嘅包皮補上。

好彩只係塊皮無左一忽,假如龜頭少左忽,咁都唔知點算好。

重複練習過多次,基本上我完全掌握分解重組嘅步驟同節奏。

然而時間已經係深夜,喺廳嘅Lily同Samuel都已經訓左。

練左成日,我都好攰,攤上床合埋眼就訓。

呢一夜,我發左個噩夢。

「凡人係改變唔到命運架!無論你點做,你都無可能打破宿命!哈哈哈!」

我夢見欣欣條八婆,條友面目可憎,比現實中嘅佢更加黑人憎!

「係呀!上一世係我偷左啲珠寶,搞到你俾人劈死,不過咁又點呀?呢啲都係命運嘅安排,你無得怪我架!今世都係一樣,命中註定你要同我一齊先可以扑嘢,所以你走唔甩架啦!哈哈哈哈…」

條八婆啲笑聲好鬼恐怖,嚇到我扎醒左,額頭狂標冷汗。

我用手抹走啲汗,內心極力呼喊:

死八婆!你睇住嚟啦!我林嘉傑偏唔信邪,偏要逆天改命,破除力場!
出ed
另一篇寫唔切,聽日再出
推一推
樓主咁寫法
主角條jer 練到1挑 成隊解放軍 + 黑警
特首都有得佢做咁bor
喂 我屌你呀
高震動粒子J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞