【I/A】守望傳說 Guardian Tales(66) 新一年白盒常滿!2022上半年更新計劃釋出!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
8591 個D 好似都係只係淘寶鋪黎, 但個價貴過淘寶問好多
但我用唔到淘寶
無啦啦咁多人買AC黎玩
搞到我本身自己都玩緊都想上左數字網睇
雖然千幾蚊有曬我想要既野 唔洗長課咁多
但好驚買左返黎 會越黎越少開隻GAME黎玩
依家自己得10隻3星角(2隻5星5突) 6隻連專 真係心郁郁
升一隻5星真係好長時間 救命呀
買返黎既account冇自己慢慢培養咁有情感 好快又會棄
利申: 做傻仔開個新account課幾k

我點先知自己漏左邊兩個任
逐點關click下 有寫果關有幾多個任務
其實我同你差唔多時間玩
但你個進度已經快過我好多
我慢慢發覺呢隻GAME 幾多石都唔夠用
原本諗住課新年包20000石
但諗諗下課月卡慢慢玩算
見到數字網D人賣 就好似話比我知
當去到佢地個進度既時候 真係會無咁熱情唔再享受隻GAME
一係就一開波買 但就享受唔到個故事
依家玩到12章 只不過自己係想組一隊暗黎打公會伐討伐

順便問下差唔多600里程 係咪應該換 光天使/土弓?
土隊一票
進度同你差唔多 都係打完12章冇耐 你組緊第2隊已經勁過我
我課都係主要谷起第一隊 增加遊戲體驗 都係課體力資源向既野
鑽石偏向抽 我反而冇咩落手
其實個圖表邊個網整出嚟?
有無link
mk好啲 可以打埋羅馬拎石
Thx ching
但我見你天梯已經400幾
我仲係300幾 已經卡關
同埋一有體就係咁谷D角上5星
我最近抽兩隻新角連專 抽完先發覺自己根本無能力養
呢隻GAME真係要長時間 唯有同自己講唔好同人比較 咁會開心好多
認同我都係無買ac 嘅傻仔

依加玩左大概4個月都課左差唔多幾k

其實隻game 係打主線先會有感情,買ac 多數都打晒,咁我仲玩d 乜
唔係進度問題

隻驚更新太慢了

期期新禮包 路線圖
一唔係就扭蛋機

劇情啲嘢就一兩個月先更少少

跟住國際服營運又垃圾

你玩耐左 劇情全破之後

就會發現你只係一個每日討伐無情3刀機械人
隻game 最燥係升一隻5星嘅週期太長變相d 體力夾住用黎刷進化石,想用下體力黎做其他野都驚影響進度
講得一啲都無錯
買完返黎就係做一個每日討伐3刀既機械人 所以我決定唔買
只不過今期用左差唔多3萬幾石追左個任務80抽武器 40抽角
做完個任好似有D傻仔咁
早知留返黎抽暗角算 自己有D想玩貝絲 大刀流
完左主線,重有地平線,天堂塔,天梯等你慢慢攻略,唔好上網搵攻略都可以玩好耐
諗住升完第一隊就刷其他輔助野強化
至於公會戰:
巴隊依加個隊用邊4隻,應該差唔多升好第一隊?
角色資訊

(組隊)
暴擊率 40%

一般攻擊
業務開始
快速精確:拉出一條電線 對敵人造成傷害 優先攻擊輔助或距離最遠的敵人
客戶服務:安裝一條電線 對接觸到的敵人造成傷害

連鎖技能
瞬間接近目標 造成380%每秒傷害 並使自身攻擊力提高30% 持續5秒

特殊能力
流程優化
業務開始命中時 目標的武器充能速度降低30% 持續1秒
使用客戶服務 安裝電線後 攻擊力提高20% 持續6秒

專武資訊

客戶服務的威力提高到100%每秒傷害 並將電線安裝在目標和最近的敵人身上
客戶服務命中時 目標的攻擊力降低20% 持續3秒

新角連專好暴力下咁喔,而且專打輔助或距離最遠的敵人,玩羅馬應該有D睇頭。睇黎係PVP/羅馬角。
都係用緊Jrock巴介紹個隊 隻天使差2突
清緊外傳 整得好有心思
好坦白講呢隻驚真係微課當支持下 重課打到上去除左每星期拎多d石(而且係收費石換免費石)又係同其他人一齊等更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞