【I/A】守望傳說 Guardian Tales(66) 新一年白盒常滿!2022上半年更新計劃釋出!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

巴打唔介意留個tg比圖你
18+1突滿原3星角加2000+水晶
50000+鑽
重打
依家有無得中途quit game之後再開返
暗刀暗蘿暗坦天使

特權點破藍盾 近攻 防 傷害減免

神器執1近攻1屬傷 1扭蛋機 其他堆防禦

見紫laser塔要小re
打卡瑪一定係土神做隊長,土神專武技cd 短,而且一下入chain , 仲可以打埋後排。

你呢隊一定過到五門, 練度咁高 我d 數值低你好多,今期詛咒流過到六門
公會戰?
而家標埋出嚟俾你睇
1K好抵自己慢慢儲值10K都未必得

我用呢隊,記住用土神做隊長,比你參考下
多謝各位建議, 終於過到5 門, 而家6門鎖左土同光
不過想問下呢隻GAME 有隊長技既? 我見佢得組隊個技, 以為駁到招就得
隊長個作用係咩!?

我用呢隊,記住用土神做隊長,比你參考下
多謝各位建議, 終於過到5 門, 而家6門鎖左土同光
不過想問下呢隻GAME 有隊長技既? 我見佢得組隊個技, 以為駁到招就得
隊長個作用係咩!?

原來隊長係出技用,
6 門用海軍 暗坦 火奶 暗刀過左 4 隻鞋先夠打
6 門用海軍 暗坦 火奶 暗刀過左 4 隻鞋先夠打

我隻海軍死得好快
新手想入坑
依家入,會唔會好難追進度
主線故事唔難追上 唔肝 養生 劇情係最大賣點

pvp個差距就真係幾大 但其實只係拎石多dd既分別
咁睇嚟入坑都未算遲
唔好意思,請問近期加入首抽抽邊個pool好d

想問依家進度有冇建議要抽邊隻
本身想等LLS但係仲未等到佢up
依家天梯卡左係480
羅馬就係鑽2 - 鑽3
里程夠換一次係咪都係留住先好啲
岩岩先過左兩個新手最好既pool
依期我諗都係抽左99連專先 再買個新手包要公主連專就過到主線
我見到都dum春見到你地話前排有免費50抽

抽左50抽咁樣係咪算叫好
你呢度其實得保底 同埋唔中mk99把專武 唔建議
咁我重刷過
一般黎講都係3星角連專先起手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞