【I/A】守望傳說 Guardian Tales(66) 新一年白盒常滿!2022上半年更新計劃釋出!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇片可以share嚟聽吓

好彩下一格淨化咗一個
好彩無事
今期詛咒流真係好屈,玩左差唔多4個月終於第一次過到六門
你想砌咩隊同打咩野?
主線同羅馬先
呀伯,公主,MK99,如果多一隻光使就好LA。依幾個 PVE,PVP,羅馬都可以組成出戰。討伐除左公主都可以上場。
一直在玩命
我諗住用火弓頂住光天位先 係少招連鎖技
好呀!
唔好急住用里程換野住,因為你都練唔切。至少練左三隻你先考慮用里程,如果唔係都係擺係度,如果遲下出隻勁D既就麻煩LA。好似土花,海軍 己經成為時代既產物,雖然重係幾好用,但有比佢更好角色,他地都係出唔到場。
60抽出3隻重複
我用E個組合 羅馬卡住左白金1上唔到鑽
如果練度問題~我應該搞裝備圖鑑定裝備先
而家圖鑑開哂藍白 見3星以上進化好燒錢
應該係練度問題,我依個組合長期 頭50以上。
先開左圖鑑先,之後再搞收藏。係燒錢GA,但無計,條路係咁走,升左 60LV既武用黎做強化材料,起碼慳返D 鎚。
我刷夠3隻突就轉其他關
而家係咪仲係道具關》錢關
公會招生 [金魚與兔兔]

歡迎中手 且長線玩家入會

每日要齊三刀 2日冇上線就踢
你要開圖鑑,我覺得係。
打黎既鎚一部份可以賣左佢,打到返來既 3星,可以直接升上去開圖鑑,D LV 1-2 己經開左既就隨機進化。 之後D 己經左既 3星 同 4 星,又可以玩下隨機 有機中綠武。
睇完新既特輯漫畫...

火雞?光琴?土伯?喂喂喂,你企開D啦,屌你老母
刷主線刷到開哂啲模式+開多幾lv等級上限先 eg.羅馬&多人
話時話你有冇抽到公主把專武 冇嘅話最好用里程/課新手自選一把 再抽今期嘅mk99 好用
而家入坑遲唔遲
我會推薦日版
日版係原版? 有咩分別而家係唔係入坑時機
韓服先係原廠
國際服 = 韓服+2星期 (野仔)
日服 = yostar (私生子,可以自己出立繪)

雖然韓服+國際服都會跟上
但國際服就乜柒都慢過人
好處就係有未來視

如果語言冇問題 唔建議國際服

垃圾翻譯+垃圾server

慢過人唔是問題 唔受重視先係問題

國際服真是孤兒仔來
新手請問下應該練乜,抽乜😂
得光果4隻有專武

火角抽唔抽好 睇技好似做唔到打工仔
水狐都打唔到工的
但佢係必需
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞