【I/A】守望傳說 Guardian Tales(66) 新一年白盒常滿!2022上半年更新計劃釋出!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

呢個係咪算抵買?
可以揀2隻角色?如果係應該揀邊隻好
而家有公主,係咪再揀mk99 再加咩?
同埋想問下個個神秘線團係點拎,啲超級時裝好似幾型咁
建議土神/天使

今期up 池有mk99, 新手打主線好快儲到鑽,可以試下抽
btw呢個係好撚抵買,基本上係必買
係 新手包不二之選 公主阿伯連專

重複超時=100個線團
我覺得係隔咗咁多個版本終於出隻有用少少嘅角先多咗討論度
前排出嘅角都唔太入流 一係就係咁復刻舊角先冇人討論
其實勁係邊? 我見D人話火隊一路都浮浮沉沉 PVP羅馬討伐都用唔上輪椅妹
新手有里程應唔應該用來換角
我得未來公主同mk99 洗唔洗換阿伯 定等遲d抽?

同埋你地成日話換綠鎚? 我見商店有5000鑽同埋千幾魔鋼買 洗唔洗買?
唔應該 除非好想要
玩game 開心重要啲
阿伯上期先pu完 應該都要等番排

5000鑽必買

1500果個唔洗急 新手買住300 100先
唔該ching
係咪指土神同光天?
連重複超時都唔知
Sorry Ching
$118 1000粒石同80粒傳說覺醒抵唔抵屌
係啊,$78 新手包一最建議揀土神連專或者天使連專

其實買完之後仲有個新手包二 但會貴少少,不過都抵過其他禮包好多
阿伯係咪都係指土神?
係啊 同公主一樣top tier 泛用角
好抵買!如果諗住會小課嘅就一定要買
抵屌自選好少有傳說石
得討伐用到 不過係做主控唔係拎去打工齋睇技應該都幾痛 但落到場就唔知啦
PvP 都唔錯呀,今日玩好爽,攻速好快,開二技打一套普攻就打走呀婆,公主依啲角色半條血。再加埋技就ok佢地,又走快又可穿牆,見到土隊重爽,係怕見到水死神。想試下係多障礙物既地圖打,應該重爽。
新手有公主連專同輪椅連專,係咪應該抽補師?定係mk99?
而家推主線放公主做坦同輪椅遠攻,另外兩個應該放補師同埋咩類型角好
抽mk99

今期果隻水主教唔係補師黎 主線用住公主補都夠做

嚴格黎講得火補係正宗補師 而且唔算非用不可
火輪椅聽講好渣
呀伯主控既話擺唔擺佢把專入訓練室好?定係擺光天專盡谷攻力
主控角優先
10日真係好撚耐 唔想後悔

呢個儲存上限點加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞