【I/A】守望傳說 Guardian Tales(66) 新一年白盒常滿!2022上半年更新計劃釋出!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
三隊滿突要好多英晶 仲未計突左d 坦唔入得隊,好遙遠。反而羅馬同pvp 上鑽就唔算太難
討伐係咪可以選擇做廢人等會友carry不過其他方面好似都冇咩可以特別強化
盡量每次活動都打好打滿LA,日日keep玩,好快就儲滿,加油
可以
有時需要D人清下殘血既BOSS,你既出現就係大家心目中既天使你清完之後一句:新輪己開始,大家可以出手LA
換走晒d 坦做升滿輸出角一日3 隊500 萬應該都輕鬆 高突都唔駛
執完雞仲可以大條道理拎返個尾彩冇得輸
想問下羅馬場點解場場啲對手都可以早我2~3秒出combo技?
人地有-cd 角/裝
防守方係咪有加成 有時一齊出技 都係人地出QTE先
12章個偵探?
佢個專武技加好多攻
新增短線故事《第4區29號》

應該唔關 12章事
土弓姐姐
新手真心一問
咁少體
點玩
進一隻5星已經要好耐
唔課金既話,每日買2-3次體,再配合活動送既進化石,大概兩星期到一隻5星

當然唔係每次更新都追新角,盡量先練啲萬用角色,最後先追啲用途比較少既角色
你每日買兩次體,打進化石,大概兩個星期就升完一隻。先升一隊萬用D既隊伍黎用,可以打PVE,羅馬同PVP,主要保持每期有一定既石量,推薦升公主,呀伯,天使,MK99咁。依四隻可以係以上三個地方用到。討伐就入一個多人既公會,D會員毎日都會打齊三刀既,起碼有一定既鑽量。

升完4隻之後再諗想玩咩方向,一個一個咁升去LO
我玩左3個禮拜都差唔多3隻滿星滿突其實唔難
冇左新手資源 每日買3次體 差唔多14日一隻5星
隻GAME開左年半 冇得急(急就課金
0課係要刷成個幾月先5 星到一隻
你可以考盧下課體刷/用水晶換碎推左一隊常用上去5 星先
到你常用角常始齊之後就慢慢刷新角碎升
呢個玩法係咪唔玩故事mode
故事清晒就無野玩架喇
你點樣有咁多料滿突
新手唔玩故事仲有咩玩

個倉有無英值得升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞