【I/A】守望傳說 Guardian Tales(66) 新一年白盒常滿!2022上半年更新計劃釋出!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
詛咒流真係好勁 新手都可以碾壓
除左戰爭女神全部都有用
全部都值得升
建議玩左故事mode 先嘅 唔夠打先刷進化石,其實一隻三星未來公主連專,應該可以打到第10章先會卡關,始終隻game 最吸引係故事mode
推薦你升果4隻夠打故事MODE。你就分配下 一邊打故仔一邊打進化石,已經係集資源落4隻度,起碼唔洗每方向都要升一個新角色,己經算輕鬆。
升暗刀,暗坦,暗炮同偶像,如你玩火近戰打討伐就升火女神,其他就係時代產物,唔係無用而係無必要用得上。
係咪即係大天使同豐收之神

無錯,依四隻,可以陪你渡過每一個開心時刻

呢4隻?
無里程換天使同阿伯
係呀
暗坦PVP,羅馬,卡馬,同天梯必備。
暗刀PVP,天梯,討伐
暗槍討伐,羅馬有時會用上
偶像 羅馬,討伐(但近期有被火杖代替 ,但其實傷害差好少)
鳳凰buff咗 火近隊必用啦
反而尤金 暗坦 海軍 Eva 土花 火拳 未必會升

土羊改咗唔使綁土花用 變相用土鹿都得
Eva就打羅馬幾勁 打公會戰普隊可用Lucy
做到中手好開心
咁唯有用住公主同MK99再配兩個輸出玩住先,升左依兩個再諗。
如輕課,最好每日單抽,一來儲里程,兩來博抽白盒
同埋睇準有里程活動任,盡量抽到解左個任佢,依隻GAME里程永遠係最實際。
3隻都冇 邊到黎3隊
高禾成倍
恭喜晒,到玩突破專武,攻擊力突破天際
玩多幾個月就差唔多
有能力課金就再快啲
18mil日傷其實都幾易
一隊83土隊非剋屬都打9-10mil
慢慢升齊三隊83就25-30mil日傷
靠魔金箱突
83日傷我打得22左右
btw 滿足了

如果係想突破武器又係輕課,最好每單由武器,一抽 10魔金,好彩出白盒,好彩既話直接突破,唔好彩,至少可以換 100 OR 300 魔金。

每月靜係抽 300 魔金箱,唔岩心水直接提及左佢。最好唔好抽900箱,我覺得每月300 加 一次 900 博突破,不如再儲多 300買鎚。抽900 箱,我覺得比較適合 有幾個角色但無專武既情況下,比較抵D。
課金都幾貴 大約50蚊先得10抽
一日最盡可以拎幾多石? 唔計打故事既話
買體好過啦抽咁多都唔夠資源消化
一個月打哂活動最低大約15000石
想問水主教係遠攻定近攻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞