Sony Xperia 討論區 (119) - 2022 白卡過主

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
仆街用緊跟機個薄殼,早幾日跌過機睇過以為冇事,點知琴日換moon貼果陣先發現隻角崩左但個殼睇落又冇爆到入面咁誇張
通常都係跌落地果下撞落去迫爆, 咩殼都有機會係咁
想問問最近既更新係唔係冇左scrolling screen capture 個function?
我突然搵唔到?
xperia 1ii用家
不嬲都冇?你之前有?
印象中早幾個月用到
不嬲都冇 an12先有
你係唔係用Chrome嗰個
我都唔肯定

唔該咁多位解答
【Android 12系統更新】
Android 12 系統更新已經開放咗Xperia 1 III 及 Xperia 5 III 啦!升級嘅功能都集中喺介面、攝影、遊戲、影音上,享受更卓越嘅使用體驗!

重點功能:
- Photography Pro 新增更多個人化設定
- 支援 aptX Adaptive
- 支援 DualSense 手掣
- 改進隱私功能、輔助功能及UI介面

我哋嚟緊都會為大家介紹Android 12更新後嘅各個升級功能,密切留意啦!

Android 12更新: https://www.android.com/android-12/
#Xperia1III #Xperia5III
等勇士
所以 更新呢
refresh極都冇
係囉,佢地係咪早咗出post
即係就出
之前唔係話傳聞黎緊更新會係照片成像上大幅追近其他廠商咩
等我仲諗住讚罪大做乜突然咁快手
睇嚟係流
幾時到MARK II, 想做勇士
「Photography Pro 新增更多個人化設定」
二代有冇呢
想知佢人性咗啲乜
想問xperia個add user功能有冇得由google restore番個backup落嚟?

我見佢好似連backup個功能都disable埋
可以customize右面啲掣?
舊機冇人權
流浮山有刀手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞