Sony Xperia 討論區 (119) - 2022 白卡過主

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
外國要比稅
睇post頭有張圖
係sony認證店舖
去果D買最安全
巴打我本身用緊ZX300
不過而家想拎少啲嘢出街,同埋出街聽歌都轉咗用藍芽了(XM4)
變咗用ZX300嘅意義又少咗
喺屋企得閒先會插條4.4聽,出街多條線都係有啲論盡

另一個原因想轉係想用埋last fm玩吓scrobbling (見D fd用Spotify年年都有總結睇好葡萄)
SONY啲舊walkman行封閉式OS無得scrobbling
但係新果堆行Android又太食電
咁折衷之後唯有用電話嚟聽
係咪無咗DSEE HX關係?
感覺上係爭少少

同埋bluetooth操作會額外多咗個聲效
想off咗佢但好似唔見有得教
香港 s22u 256應該一萬
Samsung又玩cut spec加價
HX效果麻麻
用緊黑磚 重撚到仆街
zx300 駁電話當dac 用都算好啦
我部陳年f88x 行android 4.x,又慢又食電又唔支援新apps,正宗電子垃圾
當年我有ZX2
後悔放左...

江湖傳聞當年CEO平井一夫用完ZX1之後親自落ORDER 要求改善ZX2續航力
唔知會唔會因為an12 大改就比之前更遲先有更新
想買Xperia 1 II 有冇咩特別野要注意?
宜家應該淨係買到水貨
所以都冇咩好注意
今次真係冇得唔reset唉
我就因為咁諗緊應唔應該拎去整機先
整完之後上an12又要reset就麻煩死
都唔知幾時先有 分分鐘2月
咁請問如果買III 係咪一定要特約經銷商買先至可以登記保養拎耳機?
是 不過唔知仲有冇
whatsapp sony問問
罪大架車係咪要mark up多tesla一個0
搞咁耐原來係張wallpaper本身問題
我部1II用落都見到頂位有漸層綠
果然Walkman部門做嘢係唔同啲
Xperia啲apps就任你抽任你裝落舊機
梗係唔係wallpaper問題
個apk裝落1ii/5ii/5iii唔會有呢個問題
今日入手Pro-I,關於external monitor想問下大家。
而家暫時係唔係淨係得ZV-1有UVC,我本身用緊a7iii係唔係另外要駁Capture Card (UVC Converter)?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞