iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (3)

383 回覆
3 Like 1 Dislike

用緊淘寶貨全包皮套 56人仔

貼唔貼部機?
有冇link睇睇?
devilcase張mon貼一跌落地就裂左垃撚圾

玻璃貼跌落地裂都唔關咩牌子事啦
櫻本就係睇運氣

喺屋企跌落木地板都爆喎
同埋喱張已經係第二張
之前嗰張買返黎直頭係qc有問題
一買返黎有條痕由個貼頂劃落底
thats why我寧願買淘寶黑超馬騮嗰隻貼
兩隻用過都無分別 黑超馬騮仲平啲添
用緊IPHONE7+, 想要個黑色既devilcase鋁框, 唔知會唔會有巴打冇用可以放???

我有 腸得一次
用緊IPHONE7+, 想要個黑色既devilcase鋁框, 唔知會唔會有巴打冇用可以放???

我有 腸得一次

@Jimmmboy
有興趣呀我!!
黎近會買部ip 7
我只係想簡簡單單用個純色case
我係淘寶睇 感覺上好似質素一分錢一分貨
其實大家覺得原裝皮套值唔值35x ?手感好唔好,會唔會太厚
如果大家覺得抵入 我直接買佢算

手感幾好
唯一唔好地方就係唔包下面
有冇d皮套係包埋下面?

咁手感ok就算啦 人生咁苦悶 要求都費時咁多

計手感,原裝皮真係冇得輸

我有 腸得一次

@Jimmmboy
有興趣呀我!!

Or email
Jimmmmmhkg@gmail.com
6s+用開玻璃貼
突然想裸跑
會唔會好易花?
搭單問iphone7 plus爆左mon可以去邊整無咁伏

一定係Apple

我有 腸得一次

@Jimmmboy
有興趣呀我!!

Or email
Jimmmmmhkg@gmail.com

pish

一定係Apple

Apple整好似要好貴
黎近會買部ip 7

手感幾好
有冇d皮套係包埋下面?

好就咁決定 買個原裝皮套 黑色算

睇下supcase, 有隻bumper 好好手感
黎近會買部ip 7

手感幾好
有冇d皮套係包埋下面?

好就咁決定 買個原裝皮套 黑色算

睇下supcase, 有隻bumper 好好手感

https://www.supcase.com/apple-iphone-7-plus-unicorn-beetle-style.html
搵埋link 俾你
閃魔愈黎愈差
水凝膜有無好介紹 質感係咪真係玻璃貼咁
用耐左uag有啲厭 有無原裝套巴打

原裝冰海藍皮套

原裝冰海藍皮套

用緊深藍皮準備換個天竺葵色

一定係Apple

Apple整好似要好貴

The cheap man pays twice
拎出去整整得唔好咪又係麻

原裝冰海藍皮套

用緊深藍皮準備換個天竺葵色

冰海藍個隻襯唔襯黑色

用緊銀機好襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞