iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (3)

383 回覆
3 Like 1 Dislike
求iPhone plus 背貼推介

背貼devilcase平平地抵玩

香港邊到有得買?

安娜網
先達

Google devilcase hk應該有
有無巴打知香港邊度有rhinoshield case買
如果唔係又要上官網訂搵女朋友幫手收貨好麻煩

星際有

星際有

thx巴打 搵日去望望
有冇巴打推薦100蚊左右嘅保護貼
最主要係做到防爆就可以

100蚊既有

灣仔298二樓有間叫東京街既野專賣大陸貼,100包貼全包玻璃,當然滑唔夠imos黎,粗用還可以

自己貼就淘寶買第一衛同b字頭個牌子,呢二個算叫做大陸大牌子
依家仲有無$300左右既DAREMAC質素全包MON貼FOR 7
依家呢個係成年前買既DAREMAC全包 裂到媽媽都唔認得

你去旺電311鋪問下巴打有冇
之前好似係298
想問有無人用緊imos mon貼 4xx$ 有無評價?
用緊uag case

Imos好滑好正,不過4百幾唔低屌,imos既效果好多大陸野都做到
宜家香港有間野做全透明上膠玻璃貼都係4百幾
可以一試,不商要三個鐘 仲要預約

有冇link 有興趣

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家
用緊uag case

Imos好滑好正,不過4百幾唔低屌,imos既效果好多大陸野都做到

有冇link 有興趣

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家

等你消息巴打
唔知用唔用到套
有冇閃魔代替品推介?

用梗呢個
So far無閃魔咁易碎

[url]【我剁手都要买的宝贝(carkoci iPhone7plus钢化膜苹果7全屏覆盖 7plus防摔3D曲面手机膜),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥Wclv0YPDmJ5¥后打开👉手机淘宝👈[/url]
用緊uag case

有冇link 有興趣

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家

等你消息巴打
唔知用唔用到套

痴左喇
真係好似無痴咁
又薄 又透 本身會驚好反光啦
又唔會喎 仲女好滑 好防指紋

不過真係留意翻 因為佢塊貼係手工貼
所以有機會會有少少不完美
(例如彩虹紋啊 呢啲) 但我就無事 完美
但係佢話如果你唔滿意 可意只收材料費幫你再痴多次

佢話岩岩痴完會幾日內會有啲膠係貼既邊邊位甩出黎
正常的
同埋塊貼未算穩 唔好可以用好貼身/硬既套住
過左3日就點都得

同埋如果想撕左佢 最好搵佢地
但自己撕都得 但要自己小心啲
唔好搣剩啲膠

整體幾滿意 係甩膠同埋撕貼果度有啲煩
分:8.5/10

淘寶十幾蚊張,呃得下人

淘寶十幾蚊張,呃得下人

幾好喎 幾銀啊, 可唔可以share 條link 黎睇下啊

淘寶十幾蚊張,呃得下人

淘寶十幾蚊張,呃得下人

感覺上勁難貼得好

淘寶十幾蚊張,呃得下人

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=544803551922&wp_pk=shop/index_2041746419_81048306&wp_m=single_image_99&wp_app=weapp

淘寶十幾蚊張,呃得下人

感覺上勁難貼得好

邊位要用風筒吹
之後帶翻個貼d嘅手機殼一晚會更靚仔
用緊uag case

有冇link 有興趣

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家

等你消息巴打
唔知用唔用到套

痴左喇
真係好似無痴咁

正常的
過左3日就點都得

唔好搣剩啲膠

萬一唔好彩爆左
又唔可以自己搞
咁又要約同貼3個鐘

有冇link 有興趣

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家

等你消息巴打
唔知用唔用到套

痴左喇
真係好似無痴咁

正常的
過左3日就點都得

唔好搣剩啲膠

萬一唔好彩爆左
又唔可以自己搞
咁又要約同貼3個鐘

邊有咁易

有冇link 有興趣

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家

等你消息巴打
唔知用唔用到套

痴左喇
真係好似無痴咁

正常的
過左3日就點都得

唔好搣剩啲膠

萬一唔好彩爆左
又唔可以自己搞
咁又要約同貼3個鐘

邊有咁易

有冇link 有興趣

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家

等你消息巴打
唔知用唔用到套

痴左喇
真係好似無痴咁

正常的
過左3日就點都得

唔好搣剩啲膠

萬一唔好彩爆左
又唔可以自己搞
咁又要約同貼3個鐘

邊有咁易

唔係掛,一日都無喎

book 左星期日去痴
痴完翻黎報告比大家

等你消息巴打
唔知用唔用到套

痴左喇
真係好似無痴咁

正常的
過左3日就點都得

唔好搣剩啲膠

萬一唔好彩爆左
又唔可以自己搞
咁又要約同貼3個鐘

邊有咁易

唔係掛,一日都無喎

點有咁易啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞