iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (3)

383 回覆
3 Like 1 Dislike
想問有無人用緊imos mon貼 4xx$ 有無評價?
用緊uag case

Imos好滑好正,不過4百幾唔低屌,imos既效果好多大陸野都做到
宜家香港有間野做全透明上膠玻璃貼都係4百幾
可以一試,不過要三個鐘 仲要預約

淨mon貼定全包?
Uag case都岩用?

巴打 uag套一定用唔到全包玻璃貼,無論咩牌子都係

用緊UAG+閃魔3D冇問題
想問有無人用緊imos mon貼 4xx$ 有無評價?
用緊uag case

Imos好滑好正,不過4百幾唔低屌,imos既效果好多大陸野都做到
宜家香港有間野做全透明上膠玻璃貼都係4百幾
可以一試,不過要三個鐘 仲要預約

淨mon貼定全包?
Uag case都岩用?

巴打 uag套一定用唔到全包玻璃貼,無論咩牌子都係

用緊UAG+閃魔3D冇問題

巴打可以share UAG 個case 係邊款?

我用緊呢款
用落成日都覺得好油
其實apple啲官方殼已經好好用
個樣更加唔洗講 無得輸
個樣更加唔洗講 無得輸

真係?
個樣更加唔洗講 無得輸

原廠 silicon 殻癡塵癡到仆街喎!擺入褲袋又勁啜
個樣更加唔洗講 無得輸

可能我中意佢啜手 有安全感
個樣更加唔洗講 無得輸

d塵多到仆街點用呀
個樣更加唔洗講 無得輸

d塵多到仆街點用呀

除咗呢樣

各方面都接受到
個樣更加唔洗講 無得輸

d塵多到仆街點用呀

除咗呢樣

各方面都接受到

Leather case還可以 silicon不了
有無巴打想棄用7 plus devilcase /犀牛 bumper
有興趣接收二手玩下
全包個啲貼 係咪有啲case 唔用得

一帶套就有氣泡

加一
酷殻又岀左新battery case 有冇勇士?
UAG CASE用唔到全屏貼
有無巴打想棄用7 plus devilcase /犀牛 bumper
有興趣接收二手玩下

有一個犀牛bumper
iPhone 7 plus用,黑色,連盒
https://t.me/bb253222
UAG CASE用唔到全屏貼

係😞 所以我用緊2.5D貼

iphone 2G背貼 貼完一直裸跑
但早排跌爆咗個磨沙DevilCase 3D貼唔捨得滅 求其搵膠紙痴住先

但早排跌爆咗個磨沙DevilCase 3D貼唔捨得滅 求其搵膠紙痴住先

貼得咁鬼靚 自己貼要有乜技巧?

貼得咁鬼靚 自己貼要有乜技巧?

張貼勁Fit
各個位完美咁滯 唔難貼
請教一下淘寶既話 邊隻貼好用 唔該
裸mon有咩套好推薦
有冇閃魔代替品推介?

用梗呢個
So far無閃魔咁易碎

【我剁手都要买的宝贝(carkoci iPhone7plus钢化膜苹果7全屏覆盖 7plus防摔3D曲面手机膜),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥Wclv0YPDmJ5¥后打开👉手机淘宝👈

易花到仆街,用左carkoci三日就花左
巴打有冇防窺全包推介
巴打有冇防窺全包推介

【蓝猩Ⅳ4代Iphone6s/7plus3D曲面钢化膜5.5寸曲面康宁防窥防碎边】,复制这条信息¥LFxu0cS42GV¥后打开👉手机淘宝👈
巴打有冇防窺全包推介

用緊devilcase, 朋友個個見到都話要跟機,唔知蝗牌個啲咩質素,都有人話幾好。價錢差一舊水左右
巴打有冇防窺全包推介

用緊 DEVILCASE x2
無投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞