iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (3)

383 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇人用緊水凝膜
好難痴

夠水應該唔難架 放岩位之後 噤住一邊 再用卡加眼鏡布刮返d水出黎 係條半要等半乾先貼落去 sorry1999
有冇人用緊水凝膜
好難痴

夠水應該唔難架 放岩位之後 噤住一邊 再用卡加眼鏡布刮返d水出黎 係條半要等半乾先貼落去 sorry1999

係咪咩色機都用得?
有冇人用緊水凝膜
好難痴

係咪咩色機都用得?

有冇人用緊水凝膜
好難痴

痴完好多塵,點搞
有冇人用緊水凝膜
好難痴

痴完好多塵,點搞

如果係岩岩痴果陣有塵有入 都可以用手加水噤走佢 乾左就應該冇計喇
Btw我第一次貼都fail左 send左張圖比淘寶條友叫佢寄過張比我
https://t.me/joinchat/AAAAAEQyTeMJeKw-Ytd4iw 淘寶優惠谷 有興趣嘅黎
閃魔 3D全玻璃(硬邊)MOON貼有冇咩缺點

易碎
冇人講嘢嘅?
屎忽痕, 用咗咁耐speck, 試下薄殼

how much?
想轉用bumper但係驚背面花
有冇咩背貼好介紹
jet black 7
想轉用bumper但係驚背面花
有冇咩背貼好介紹
jet black 7

用緊imos隻背貼 幾好 但蘋果位置浮起
屎忽痕, 用咗咁耐speck, 試下薄殼

how much?

之前係華強買40蚊都唔使
有冇人用過UAG 的case?
有冇咩評語
有冇咩評語

但勝在夠輕同保護到部機
有冇咩評語

但勝在夠輕同保護到部機

見書展有賣
有冇咩評語

但勝在夠輕同保護到部機

見書展有賣

都見過,好似6係$50個
有冇咩評語

但勝在夠輕同保護到部機

見書展有賣

想屌個ip7
但又驚用一排會厭棄佢
有冇咩評語

但勝在夠輕同保護到部機

見書展有賣

想屌個ip7
但又驚用一排會厭棄佢

真係好難搵到個case 係噤睇噤用
想問有無人用緊imos mon貼 4xx$ 有無評價?
用緊uag case

用緊uag唔洗諗全包玻璃貼
想問有無人用緊imos mon貼 4xx$ 有無評價?
用緊uag case

Imos好滑好正,不過4百幾唔低屌,imos既效果好多大陸野都做到
宜家香港有間野做全透明上膠玻璃貼都係4百幾
可以一試,不商要三個鐘 仲要預約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞