iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (3)

383 回覆
3 Like 1 Dislike
轉咗air jacket,想放返舊iphone 7plus 犀牛盾bumper 有冇巴打有興趣 ,50only,有興趣留tg

https://t.me/TseTerry
有無人有興趣7 plus嘅apple 皮套?
有紅色,灰色,卡其 每隻用過一兩次 好新

幾錢先~

幾錢先~

半價啦一係
想問下而家仲有冇Fuze既電池殼賣
加電源線有沒巴打有興趣

238 一套
有冇巴絲買過totallee啲case/玻璃貼?

我見網上d片包裝得幾靚又唔太貴
邊度有好睇既灰色皮case?唔要dry&co

Google Nomadgoods
有冇iphone 7 plus嘅battery case好介紹?
邊到買玻璃殻 平同真

原廠皮...
用緊水凝膜既巴打有冇跌過?
之前幾個巴打都推薦淘寶carkoci玻璃貼
今日到貨
聽筒位個開孔係唔對嘅 白邊照舊
價錢差個幾毫,下張用返閃魔算
請問有用緊switcheasy iglass 嘅用家,感覺如何?

我都諗緊想買 又怕[後面玻璃

好正
係玻璃面好痴油
我之前飛左落石屎地成個鋁邊彎左send email去問即寄個新嘅比我
https://youtu.be/q3PyK-3dPhQ
上個月去旅行用呢個殼
跌咗兩三次都無事
幾好揸手又輕
靚唔靚就見仁見智

係邊到可以買到?
原裝膠轉原裝皮
皮手感正到爆
膠勁痴塵
https://youtu.be/q3PyK-3dPhQ
上個月去旅行用呢個殼
跌咗兩三次都無事
幾好揸手又輕
靚唔靚就見仁見智

係邊到可以買到?

去沙田新城市賣電器,有間野專賣電話野
特價半價緊,但只有紫色
有冇iphone 7 plus嘅battery case好介紹?

mophie 連wireless charger 你要唔要?我有個無乜用過係apple store 度買
DG,好多分店
啱啱買左塊dbrand 返嚟貼,好靚😍😍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞