iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (3)

383 回覆
3 Like 1 Dislike
巴打有冇防窺全包推介

用緊devilcase, 朋友個個見到都話要跟機,唔知蝗牌個啲咩質素,都有人話幾好。價錢差一舊水左右

兩隻都用過 質素一樣
Devilcase type zero 好唔好?

同抵唔抵玩?比起type x & type one

渣上手厚d 不過保護性幾勁

入左手,係幾輕

用緊Zero好輕
跌到個框花左甩左啲色電話都無事

用緊Zero好輕

但個框會唔會有小小頂住個lightning插口位?
我果個會有小小頂住

用緊Zero好輕

但個框會唔會有小小頂住個lightning插口位?
我果個會有小小頂住

初初用要推一推個框先插到
不過耐左就唔駛,可能係初初個框緊啲
有無人用可以攝卡既殻?
攝左張八達通拍去八達通機嘟唔到之餘仲出左apple pay畫面既?
用緊IPHONE7+, 想要個黑色既devilcase鋁框, 唔知會唔會有巴打冇用可以放???
有無巴打用緊水凝前/後貼?

想知正唔正?
黎近會買部ip 7
我只係想簡簡單單用個純色case
我係淘寶睇 感覺上好似質素一分錢一分貨
其實大家覺得原裝皮套值唔值35x ?手感好唔好,會唔會太厚
如果大家覺得抵入 我直接買佢算

手感正到仆街
devilcase張mon貼一跌落地就裂左垃撚圾
用緊IPHONE7+, 想要個黑色既devilcase鋁框, 唔知會唔會有巴打冇用可以放???

求iphone7+ 黑色devilcase
@Jimmmboy

@Jimmmboy

黑紅type zero 岩唔岩

上星期五先係官塘買

@Jimmmboy

上星期五先係官塘買

即係圓邊個隻?佢入面有條膠好似冇咁靚仔

@Jimmmboy

上星期五先係官塘買

係呢款
有冇同好
黎近會買部ip 7
我只係想簡簡單單用個純色case
我係淘寶睇 感覺上好似質素一分錢一分貨
其實大家覺得原裝皮套值唔值35x ?手感好唔好,會唔會太厚
如果大家覺得抵入 我直接買佢算

手感幾好
唯一唔好地方就係唔包下面
有冇d皮套係包埋下面?

@Jimmmboy

上星期五先係官塘買

係呢款

咁唔係好岩, 想要金屬感多d

用緊淘寶貨全包皮套 56人仔
devilcase張mon貼一跌落地就裂左垃撚圾

玻璃貼跌落地裂都唔關咩牌子事啦
櫻本就係睇運氣
有無巴打用緊水凝前/後貼?

想知正唔正?

手感好
但如果你係完美主義就唔好痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞