大結局年【英劇】討論區

498 回覆
25 Like 5 Dislike
萬眾期待normal people團隊新作
Conversations with Friends
https://twitter.com/Thomasinmcklove/status/1513319537369882624
Thomasin McKenzie + Sean Delaney
Sean Delaney即係KE Kenny
終於可以覆下呢邊啦點解你地可以覆得咁快咖
我覆覆下見到 咦個名咁熟口面嘅,我唔係覆左咖咩
我係怕嗰邊其他絲打仲沉醉喺ke嘅傷痛,我又不斷po gj 佢地會唔高興

呢套所有cast都好好戲包括Argus

座嘢有好好保養應該ok嘅

All creatures great and small都係喺Yorkshire取景,landscapes靚到

係呀仲整左個牌紀念佢地union有機會真係想plan去行下

題外話,好羨慕英國喺保育文化做得咁好,可以將呢啲舊建築保留得咁好,反而香港拆得就拆,去殖民化,好可惜
有呀 細細聲同你講Jodie喺呢套做狐狸精
第一季好睇,第二季如果你鍾意睇Suranne可以睇埋嘅但我唔建議,因為第一季完得幾好
4am起身睇?定係絲打喺英國?
我陣間打算又loop多次
我知佢好鍾意佢po佢隻buddy

生完仔之後都冇乜點po ig專心湊仔
我喺英國,可以睇真播好開心
極度喜愛British accent
有冇IT crowed 嗰種鳩鳩下劇推薦
Peep Show/The Inbetweeners/The Office呢啲睇過哂未
好葡萄絲打
係pwb寫返就冇問題但如果係嗰班writers寫嘅就不了
因為仲sad緊想圍爐
所以覆得咁密

生活正常返都想去英國旅行
尋日Google map睇實景都好靚
應該要睇fans幾大影響力?
去到今日喺twitter到search ke post
每分鐘都有人講緊

pwb出嚟寫返集special呀
原來已經出咗
Netflix冇嘅
應該唔會同步
UK嗰邊都要一星期一集
可能等出哂再等多幾個月先
It's time to move on
會唔會去Liverpool朝拜下
我都想,但太遠,連Jodie 個play 都睇唔到
不過遲d 7月戲院有轉播,而家已經有飛賣,但又驚就唔啱時間,鬼知到時做緊乜咩

Mr. Bean有新野
又有鳩野睇
https://m.youtube.com/watch?v=7vUQYzZ_UZc
原來asa今日都有套戲上
我自從s2之後對ke冇乜期望第三季都係用1.5倍速睇第四季直頭睇你地啲劇透算抽身抽得早所以冇你地咁sad係嬲明明s1咁好睇,點解最尾可以爛成咁

英國好多靚風景睇依家慘到要用Google map睇黎止渴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞