大結局年【英劇】討論區

498 回覆
25 Like 5 Dislike
我都想
第二季最後個集仲感動過睇Belfast.
主角們青春生活嘅輕快,同政治局勢嘅滄桑;
兩邊互相重疊又各自發展,
有時互相對照,有時借人物嘅對白去對話;
但做出嚟又唔會矯情。
冇咁上下功力真係拍唔出。
拍電影一定睇。

BBC加大資金製作comedy
復活仲有Detectorists
Renew The Cleaner/Jerk/Guilt
將來會有套新劇Juice
有冇人睇little Britain?
而家先開始睇

啲人估Laurence一開波可能射瓜左先咁快見到Charon
netflix / dinsey 有咩英劇推介?
迪迪尼得breeders而家出左S3
如果你有Appletv,順便推介trying/slow horses
而家就播緊The Essex Serpent
Netflix睇哂出名嗰堆未?
netflix睇左sex education
睇左小小Derry girls
D口音搞到我唔想睇
Gentlemen Jack ep6 Suranne Jones d 演技
佢值得攞獎

I Hate Suzie會係聖誕出三集Special
I Hate Suzie Too
勁似樣 啲特技化妝幾勁
劇情是正的
建議忍忍
拎多次BAFTA best actress 亦希望US嗰邊多啲人識佢

有無人睇過Derry girls
https://lih.kg/2865435

歡迎大家入嚟討論大結局
終於開ten percent睇,除左法版之外,
同類型我諗起flack

S3 香港Netflix幾時先會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞