大結局年【英劇】討論區

498 回覆
25 Like 5 Dislike
S2 MVP Sister Michael

開左集睇可以繼續睇落去
Australian Outback thriller The Tourist, which starred Jamie Dornan, has offered the most popular single episode of the year so far with viewers streaming the series debut 6.1 million times, and the boxset 32 million times.

The top 10 series episodes of the quarter also include other new dramas The Responder (5.2m streams), This is Going to Hurt (4m streams), Four Lives (3.8m streams), The Rules of the Game (3.5m streams) and Chloe (3.2m streams).

Jamie Dornan
我睇完既問題係:is it really a rape tho?
同埋女人係真心不可信..
Sophine晨早要飛james啦
只係估唔到咁飛姐
我可以理解佢因為果次不忠而選擇離婚

但佢既trigger point係rape, 但我真心唔覺得果兩次都係rape
好鐘意佢
有冇手足知The Crown幾時出S5?想S5前睇下Netflix 有冇好嘢睇,冇嘅話睇完就退訂收手
Remake係咁咖啦好彩我淨係睇左兩集法版暫時覺得英版都ok
我麻麻地男主角,法版嗰個做得幾好,比較陰險小人啲,但英版就呆滯啲,唔似做呢行嘅人
睇完呢套戲覺得女人狠起上黎都唔係人咁品
Inside no9 第七季出咗
你睇完法版就會覺得法版有趣好多
英版d人太冷靜
想問好唔好睇?
記得上一季麻麻地
其實我都每一集都係按個人口味 每集嘅故事都唔同
佢真人金髮同劇入面黑髮完全唔同feel
其餘幾個女仔都好正
係阿joe最煩
Joe 同 gerry火花
Derry girls呢套劇成功之處係每個角色都可以好搞笑,甚至連個sales
Line of duty 唔知幾時先會有
今年應該冇,bbc下半年都有幾套大劇要推
https://www.youtube.com/watch?v=GQ2cACllKCc
Netlix而家先出Anatomy of a Scandal interview
BBC 宣布左出續集咩我以為完晒
咁我睇完英版先唔想有比較下咁睇
就係唔知有無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞