大結局年【英劇】討論區

498 回覆
25 Like 5 Dislike
等netflix
留名

all creatures great and small S3 is back
Happy wedding

其實唔洗再安排其他感情線比Siegfried
https://m.youtube.com/watch?v=gTWqFccBsgg
今個月 sas vs gangs of London
到底good omens 2 會唔會炸左nycc
96台開始播第一集
未睇過可以睇下
心郁想買digital pass
一日? 幾錢?
可以見到inevitable husband 瘋狂賣腐 我一定狗沖去
https://www.newyorkcomiccon.com/en-us/buy/tickets.html
digital ticket 29美
仲有得30日內睇返錄影
咁都ok
Sdcc 係咪再貴啲??

最好本身有埋其他野睇
我覺得go 場應該真係會爆
你諗下呢套六集野 當時一出一下子就爬過bbc 福華
啲癲粉係真係癲的
我都係因為go先留意nycc
sdcc唔知

go出嘅時候冇睇 今年睇咗一睇即愛上
相逢恨晚

https://www.thepopverse.com/new-york-comic-con-nycc-panels-guests-livestream-stream-filmed-watch
直播免費 不過睇錄影要畀錢
香港時間星期五晚11點其實諗得過
係怕server爆炸
原來有online 版,咁真係要諗諗
就唔就腳先?

我都係遲左少少先睇
絲打可以睇埋staged ,2季,當rps 咁食,雖然可能會逆左
冇咩逆唔逆嘅
最緊要見到佢兩個

之前睇過少少但冇字幕 收音又麻麻地
聽唔清楚佢哋講乜
睇啦睇啦 應該揾到開心版的
好正 2個三歲係到相愛相殺
好 睇完話你知
killing eve 邊個platform 有得睇
香港正途睇得BBC First
外國用VPN上BBC iplayer
我懷疑個sdcc 無2位男主
定我get 錯

似乎真係冇
咁都一定有第二季情報嘅
唔捨得Teresa同Matthew
喊出黎
我要睇兩夫夫呀
至少應該知幾時出掛
只能期待trailer
明明夫夫一齊上個宣傳效果大咁多
我見天使會去英國個cc 囉
啱啱見到david tennant最近做緊套舞台劇
咁應該行唔開了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞