Samsung Galaxy S22系列將於 2022年2月發布,將內置配有手寫筆!

385 回覆
41 Like 17 Dislike
屌你老母
咁samsung兩邊曲點撚樣俾你fake左先出呀
你知唔知自己up乜撚野
就係呢個專利 SAMSUNG 以為 iPhone 會整兩邊曲, 點個原來 Apple 係要嚟整機底令部機冇下巴
你而家係講緊parts providers反抄番apple喎戇鳩仔
轉移視線都高級啲啦傻閪
就係呢個專利 SAMSUNG 以為 iPhone 會整兩邊曲, 點個原來 Apple 係要嚟整機底令部機冇下巴

Apple 呢個專利 2011 年出
SAMSUNG 所謂第一部 curved display phone Galaxy Round 2013 年出

咪玩啦 Ching
我同你講成部電話 R&D, 你就同我講 parts patent 先, 係邊個 on9 先??
你唔做編劇/偵探真係浪費哂
世事都俾你睇穿
Apple 申請專利時係兩邊曲 mon, 之後成品 iPhone X 係個底收埋下巴 4 條邊一樣粗幼, SAMSUNG 之後先出兩邊曲 mon, 仲唔係 fake? 同埋大把 patent 前科都係抄開㗎啦
* 呢度 "SAMSUNG 之後" 係指 Apple 出咗 patent 之後, 唔係出咗 iPhone X 之後

講返清楚啲先
round 係中間曲
不過邊到曲你都會話係apple fake架喇
2010年前啲flexible display專利都係samsung/LG坐時光機番去俾apple fake完先申請絕對唔係本身就想出曲mon先申請
買s22+會否不智?
想知s22+係咪平mon
覺得s22u 又大又方又曲mon好唔就手
仲有係咪無SD card
3叔唯一賣點都無埋
呢個專利 Apple 2013 出

2014 SAMSUNG 第一新曲邊 mon - Galaxy Note Edge
仲用緊s10+
諗緊換唔換好
仆街3叔迫人用256
128夠鬼用咩?
Apple 通常係等 parts 廠有技術做到個 parts 先再出 patent, 唔係科幻式申請 patent, 等你仲話人係專利小強
6 pro個指紋會用到癲 效能同續航又唔係好
無得插sd卡好反智
除左影相,(總體都唔係真係好得過s21u, ip13pm),真係無野好丁。除左pure Android 同update
邊個講曲mon專利先? 塊panel同玻璃都係人地專利
apple個專利重點只係最後砌機
你咁講 Apple 唔會有專利啦, 佢全部 parts 都係 3rd parties 整
三星係當時最關鍵果樣oled panel嘅唯一supplier
如果apple真係想出一定會同佢買
samsung一定會係第一個知會唔會出
唔洗扮俾佢fake
你啲邏輯真係…
到 Apple 落單叫 SAMSUNG 提供 display, SAMSUNG 先諗出 curved display phone 就遲啦

真係救命
老西要出貨俾你?出貨期遲過note唔得?
真係救命
SAMSUNG Mobile 同 SAMSUNG Display 你都未識分, 見到兩樣都係 SAMSUNG 就以為係同一間公司, 所有行政一樣, 你塞返落老母個閪好過啦, 唔好喺度獻世了
靠分公司分開liability同tax咁都要教....中學畢業未?
全部都係under三星電子
我勸你唔好再柒落去
好呀好呀, 扯遠啲吖嘛
真係比你笑撚死

SAMSUNG Display 第一大客仔係邊個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞