Samsung Galaxy S22系列將於 2022年2月發布,將內置配有手寫筆!

385 回覆
41 Like 17 Dislike
你講緊當年?apple幾時用第一塊samsung嘅amoled?
我真係笑到打唔到落去, 原來咁就叫同一間公司, 不如 SAMSUNG Display 蝕錢叫 SAMSUNG Mobile 幫補吓?

仲學人拋 Econ / Business 書包
呢啲patent不嬲都9作
啲designer同律師團隊brainstorm到幾多就file幾多
邊有咩俾人fake
係俾人fake嘅Samsung就唔會出左咁多年edge都唔cut啦
咁大間公司可以俾人fake咗幾年
你唔好話face id都係因為Apple俾Samsung s8個iris scanner設計fake咗
你又唔蠢得哂喎
mobile真係要俾錢display買mon交數
好出奇?
一單project唔同department做都要分開篤數啦
你覺得成個samsung group係咪0交流0溝通?
你究竟幾歲?定係你係入面做熟哂路?
幫佢答
samsung果陣洗濕左個頭
所以不斷研究唔同bending radius嘅曲mon又開發edge panel, edge touch etc呢啲野黎輔助
咁你咪叫 SAMSUNG 作多啲, 用時間嚟證明係 Apple 抄 SAMSUNG 囉
你真係比我想像中勁好撚多, 鳩唔知 SAMSUNG 電話啲 display 係向 SAMSUNG Display 買咩
快啲出s22, 等s21u 減價
嚟緊iPhone 14好似都確認左同Samsung買開孔mon🌝🌝
依家佢買4.8K-5.6K 呢個價位
真心唔係好抵 最好趁依家做緊折買S21/S21+
曲mon正
部機出左再答你
我夠膽答你!
平mon,s22u 無,標準版s22(最平果部),可能有。
SD咭,無。
sd card dongle有冇介紹
SD卡同大容量ROM兩回事, 唔計速度價錢已經差好遠
我記果陣samsung剛剛開發柔軟mon,
係咁出edge mon,曲面tv不停摸索點用。

同幾年前開發摺mon一樣,不部出fold同z fold咁試新野。

其實都幾欣賞佢不停開發新產品。不過都幾多功能出過,但之後無下文。例如手指隔空touch mon,iris解鎖,雙光圈鏡頭
三星不嬲n間子公司互相持股避稅,唔係新聞喎, 你唔係真係當佢地好獨立呀?咁獨立當年Samsung dusplay 就唔會hold住htc d amoled唔出貨玩9佢啦
你真係要記住笑呀,笑下自己幾無知
我想平面mon flagship 機呀
叻仔, 而家係講緊 SAMSUNG Display 會唔會為咗 SAMSUNG Mobile 而整鬼 Apple, 你睇晒成條 thread 先懶醒啦, 我上面先笑完條 on9 拎避稅嚟講, 你又犯同一 on9 錯誤, 咪衝出嚟柒啦

你仲要拎 HTC 同 Apple 比, 你想笑撚死人咩
你當你apple VIP?
當年一片oled都未撚買過
做咩要優待你idog把自己看得那麼高
就係睇完 thread見到有條傻9妄想症發作咋喎,乜9三星俾apple fake咗出曲mon講咁耐咪又係自己9吹,吹晒成個故仔不如你作埋自己係三星高層,反正都痴得咁勻循

大佬呀,你閱讀理解柒都咁就睇多幾次先出嚟型啦,我嗰段回緊閣下懞撚咁唔知三星架構咩玩法又走出嚟9吹姐,舉例HTC係引證人地三星會一group聯合咁運作,你係無理解力定面皮厚到咁扮唔明?
仲乜9嘢htc同apple,個point完全唔關事wor,真係傻柒到極緻
佢妄想症真係唔係扮㗎
而家部s9+綠mon 應該等s22u出就換
妄想症仲要加上自大狂 再死雞撐飯蓋 真係搞唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞