Samsung Galaxy S22系列將於 2022年2月發布,將內置配有手寫筆!

385 回覆
41 Like 17 Dislike
唔用3rd party launcher
咁咪跟住原廠走
浪子回頭
碌鳩用家+1
如果拎左專利佢點跟?
點計
3.4 + 4GB RAM?
抄啲唔抄啲, 抄唔足, 只抄個 concept 咪得囉
on9 指紋解鎖屌打i-phone下下入password啦
s21 ultra 先用咗未夠1年
s22 幾勁都唔換住
又係啲睇嘢睇自己前面幾寸嗰啲傻閪
又唔好咁講,我都接受iphone頂頭開個窿仔做前鏡,比返屏下指紋黎
申:iphone 13pm user and lover
apple餵乜俾條傻閪idog食佢都讚好味架喇
攬撚住個M額過世最岩佢
on9 曲mon samsung Round同G flex出左幾撚耐
咁都要搵地方幫apple劣鳩
fake乜鳩野 做專利小強咋
仲有之前S8個機背指紋解鎖其實幾好用
你咁撚醒咪搵吓 Apple 第一個tw曲 mon 專利幾時申請雖囉
喺度 dump 地冇用㗎
你咁撚醒咪搵吓 Apple 第一個曲 mon 專利幾時申請囉
喺度 dump 地冇用㗎
+2
你地部機有無問題?我較到某d光度會開始黃+有橫線,間唔時自動熄機,自動開機

2022開始要物色新電話了
你都幾撚蠢下 識叫我搵你自己又唔識搵
https://patents.google.com/patent/US10245776B2/en

apple個patent咪又係要cite LG同samsung專利
換咗一次LCD啦
我叫你搵先後次序呀傻閪
食撚咗屎又喺度轉移視線, 話咩 Apple 都要 LG / SAMSUNG 供應 parts 入面有 LG / SAMSUNG 專利, 真係唔得你死
你條白卡真係蠢撚過豬 idog係咪全部都好似你咁撚弱智?
而家就係講緊曲mon關鍵專利samsung LG又早申請過你
實物又早撚過你出
你apple cite鳩哂啲人專利改少少野就申請多個做專利小強 機又唔撚出
仲有臉係到話fake鳩人?
你老母閪真係架係自己丟
Flexible display = 兩邊曲 mon? 咁你不如話十九幾世前 SAMSUNG / LG 申請過 display 專利, 所以以後 Apple 提出所有提及 mon / display 嘅專利都係 SAMSUNG / LG 有先啦, 你都傻鳩得好暈巡
iPhone parts 全部都係 made by 3rd parties, 即係全部專利都唔屬於 Apple, Apple 全部 R&D 都係抄所有 parts providers

真係你贏晒, 好嘢!!!
先後次序就係至少三個關鍵曲mon專利係LG samsung申請左先過apple呀懵撚
apple個專利就係出呢啲濕鳩野咋

abstract - An electronic device may have a display with a bent portion such as one or more bent edge portions.

邊撚到有寫兩邊曲?
你條撚就曲

LG samsung本身無打算出曲mon的話申請專利黎把撚?特登黎幫你apple生產曲mon?
而家我就係講LG/Samsung一早就有想出曲mon念頭
唔撚係俾你隻專利小強fake 你條傻鳩點極都唔明 真係蠢撚過豬
Apple 個 curved display 專利係用咗喺呢度呀柒碌, 你阿媽個閪就真係兩邊曲喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞