Samsung Galaxy S22系列將於 2022年2月發布,將內置配有手寫筆!

385 回覆
41 Like 17 Dislike
官網買咗flip 希望用得慣 上網睇咗啲慳電嘅方法 其實有冇用
同埋上網買要幾耐先到手
鎖5g, 用lte, 鎖60hz, 用慳電模式打機,自己比permit背景app, 管制所有app嘅電同refresh先。
紅色

曲面
前置相機個窿
全面相機孔開喺角落頭更好
而家睇netflix 成日都畫面開左個窿
睇片打橫部機,個窿開啟左下角,咪啱晒囉
如果12000,起碼等返半年等佢跌吓價先買,即係依家部機要捱多半年以上
Flip呀大人,唔咁做,好快收工
同埋我想問吓有冇啲咩特別充電方法可以保養粒電 之前聽人講夜晚訓教唔好叉過夜 叉到80左右 到第二日得閒先仲叉滿佢
唔洗,你唔好下下都超低電量先差就得
有得差就差下,打機唔好差住打
好期待
用緊s21u, 好鍾意佢個Bixby Routines
不過差電得25w太慢
係囉,唔好超低電量先差就算,同避免電池過熱。
本身電池就係一件消費品,用耐左就有損耗,好正常。
咁貴買部電話返黎,唔好就住就住咁,盡情用,電池損耗到80%咁上下就拎去換電。
買左S21U未
無跟開新機
依加d 動態refresh rate 係咪會慳電d
等佢減價,唔急嘅,等底位先入貨
係,智能調節hz數,當然慳電啲。無奶油,你睇靜態圖片,開120hz, 就算睇片,120hz都唔會順左
what?! , s22u 512 唔係16gb ram?
我都由note9 轉左note 20了
點解死都唔肯將個前鏡擺返係角落頭,間間都係咁究竟咩事
擺角落會影響UI design
唔覺有咩咁影相,都試過擺左上角,無咩問題,仲無擺中間咁礙眼
因為粒墨屎 上年買左SONY機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞