其實Michael Jordan定係LBJ勁啲

299 回覆
346 Like 27 Dislike
不如記埋對手
乜打過棒球勁d架咩..?
我覺得打多2年season +playoff+finals 勁d
MJ穩入史一
LBJ 穩入史二..
LBJ永唔可能去到一, 亦都唔可能跌出二..

好似美斯C朗,
C朗唔可能去到一,亦都唔可能跌出二..

第三名差距巨大...
計埋政治可能mj
你出來回機票$
我即刻嚟啊 英國手足
Jordan 技術勁咁多
點止三次07,11,14,15,17,18
Lbj算係咁架啦 有得同神比下
反而想知LBJ之後 媒體會搵俾個同神比
屌你老味死乞衣
機票錢都冇啊窮撚?
講緊入唔到playoff
點都係MJ, 因為佢最全能同埋帶起成隊, 仲令洛文, PIPPEN呢D出埋名!!
邊有人可以超越到神
唔同位點比呀

mj/kobe, lbj/bird咁就有得比下
Dpoy都唔岀名咩…
Jordan嗰種勁應該唔駛咁捧佢 直接講體能+技術都夠做啦
入唔到finals個d就唔計?
計唔計埋佢兩個既奶共功力
閪賓條傻尻, MJ 第一次退休果時, 咪俾閪賓帶過隊, 証明屎一樣咁廢, 佢只係唔想永遠活入MJ底下, 退左休又無錢, 先出黎攞存在感
話MJ組團個班睇下呢個陣容有幾多個入個All star
又有幾多係MVP ?
但又吹到個個5星陣容,
你地覺得係5星係因為MJ令到個個都變5星
唔係佢地本身勁到個個係all star
你叫我過英國嘅 你提出唔通我俾?
咪咁多廢話係就過數嚟 咪係到龜縮
Btw, 係咪係英國無frd要上嚟發洩下壓抑既情緒啊
睇嚟你覺得係網上眨低人好有滿足感bor
係英國住好勁小妹我出曬水啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞