其實Michael Jordan定係LBJ勁啲

299 回覆
346 Like 27 Dislike
講真dirty波叔都勁過foj啦
Michael Jordan 係咪神,我唔知。但一定係MJ>LBJ
就憑總決賽六年六勝六FMVP,已經唔駛比
我就唔係好睇NBA

但知道mj出名好波
另外果件出名走步
原黎一早block左你條柒頭
乜撚野叫組團都唔知
你不如話curry都組團
咪撚癲啦

同你數據比較

籃板 lbj贏
射波 lbj贏
視野 lbj贏
傳波 lbj贏
3雙 雙雙 lbj贏
得分 lbj贏
籃底 lbj贏
入樽剷籃 lbj贏
3分 lbj贏

我想問一下…..mj憑咩贏?

1打1 mj輸撚硬
射波 lbj ?
外國好多video有分析 lbj 多近投 所以fg%高 計返中長投線 佢一d都唔準,Oneal fg%都高啦 佢射得波?

得分lbj ?
唔好同我計總得分 冇意思 MJ打少咁多季 個個都係計ppg
射波再準都無用 curry射波夠準 咪又係要輸
Rmbj食屎啦
Michael Jackson勁啲
https://youtu.be/EaOuIfGm8Wo

後生時真係幾靚仔, 做model完全冇問題
從來只有mj定xxx勁
冇lbj定xxx勁
就知mj係天花板
Ppg: MJ 30.1, LBJ 27.0
Rpg: MJ 6.2, LBJ 7.4
Apg: MJ 5.3 LBJ 7.4
Spg: MJ 2.3 LBJ 1.6
Bpg MJ 0.8 LBJ 0.7

MVP: MJ x5 LBJ x4
FMVP: MJ x6 LBJ x4
Scoring Champion: MJ x10 Lbj x1
Assist Leader: Lbj x1
Steal Leader: MJ x3
你自己用數據比 輸左又要死頂
雙塔時期嘅Duncan應該係O’Neal嚟隻體能怪之外第一人
講起就把幾火,Love當年hot hand有機會破得分記錄,Irving條白卡仔特登唔撚傳比佢
天選之人,動漫主角
人哋講咗成個list 你就捉一隻嚟挑骨
真係辛苦晒
屌你 LOVE唔係名人堂都ALL STAR啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞