其實Michael Jordan定係LBJ勁啲

299 回覆
346 Like 27 Dislike
MJ 永遠一招轉身飛亞餵, 唔知點解睇極都唔厭, 好鬼死治癒, 間唔中單手fake人, 睇到你個心軟一軟
正所謂唔怕你有幾萬招, 最怕就係一招練萬次

LBJ體能係好嘅而且埋籃果下落手好柔軟, 不過唔知點解觀賞價值低D, LBJ後仰跳投都好準,不過跳到成個機械人咁
收嗲啦傻閪 成撚日扮有睇波
俾你計埋Rodman 你數多粒星嚟睇下?
認同, 所以以前睇jordan 隊公牛, 佢d 角色球員出場全部做到野, 以為佢地好勁, 之後Jordan 退休, 其他人都跟住消失哂
您睇足球?冇睇籃球?定CBA?
唔係話MJ隊友廢過james隊友,一樣咁勁,但起碼MJ冇背叛公牛,搵球星隊入去?但RMBJ有,您明唔明姐
話lbj 打final 多過jordan 就勁d 既人, 咪傻啦, lbj 不斷組團, Jordan 年代邊會咁樣, 如果jordan 肯組, 拉埋奧拉祖雲, Malone 一隊, 一樣可以打10次final 啦
P牌白卡仔字都唔識睇final雞那咁大隻呀,final唔係all time唔該

瀟灑
其實有睇開
都唔難發現kb 係可以輕易扭過lbj 得分
真係超易
所以單純one on one , kb 應該比lbj 靈敏啲
至於mj 同kb
我個人覺得mj 都係再叻啲
所以我會排
Mj >lbj

外星人
MJ係GOAT
唔洗討論
Lbj 出道打到入final輸比綠軍果時就真係勁
佢拎唔拎到champ都會服佢
但今時今日咁既體能打到咁 係好全能
但會完全無左當初既味道
反而wade比佢更加值得尊重 但少人提及
mj幾多次final都入唔到?
唔係悶

因為佢老豆比人槍殺之後佢為左完老豆個夢先去打棒球,Last Dance都有講
巫師係mj走之後都好過一排嘅agent 0, caron butler三劍俠個排
一個好勝心200% 激嬲佢仲會即刻打爆人既神 沒人可比
條友根本太監嚟
Duncan就真係冇抱團啦
人品又一流 屌打lbj 啦
又去返年代嘅問題,8-90年代HHF打到16年其實喺好勁。就算去到spur都做到6th man。
唔好激嬲black jesus
無得咁講啦,而家呢班球星如果去翻以前啲鐵血防守都唔知有幾多個捱得住
無MJ , NBA什麼都不是。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞