其實Michael Jordan定係LBJ勁啲

299 回覆
346 Like 27 Dislike
佢都有得比
你計mvp得分王咪得囉

講乜9 入6次finals贏6次者
唔知仲以為佢淨係打咗六季波
係咁㗎啦
我一開波都無講過Lbj> Mj
始終6>4
但一講mj係咪打咗6季only
佢地就燥到pk

淨係想知mj 咁神咁勁
點解入得6次final咁少
6次finals 6次冠軍 6個FMVP 你唔講

BTW 巫師果兩年你都要計都笑撚死人啦
入6次finals 贏哂6次 拎6次FMVP 都唔神?
淨係計2011打小牛咁柒已經輸左一節
但講開又講 mj如果生係同一年代 都唔一定可以拎到六冠
講呢d無意思,如果lbj 生係果個年代,果個年代唔興組團,咁LbJ係咪一冠都拎唔到?
咁計既話 話6>4 你覺得仲有冇意思?
Lbj打左五個位喇
仲要屈埋我係沾狗我反湖架
入唔到finals唔算輸?你白卡?
神啊
但如果要咁比較
應該係6/15 vs 4/18
用6/6嚟比較4/10係唔合理
就好似講緊奧運銀牌係差過3甲不入既logic
不過你睇樓上啲波台友係無曬邏輯思考
6/6 係冇得比較 因為冇人做到 所以先神
如果你個重點係無人做到
Bill Russell先係神
11/12屌打咗MJ
岩呀

所以mj > lbj 係肯定

Bill Russell 係咪> MJ
我答你唔到
未睇過佢打波

同埋賽制完全唔同 (有冇3分同3秒?)
走步LJ 厲害D
學樓下話齋,Bill Russell 11/12呀
你係咪又認同佢>MJ呀

你不如乖乖地返去入筷子啦
講到尾係究竟6/6 6FMVP 2次3連 勁定入到10次final 贏2次一次2連勁
因為mj 冇組團呀, 佢肯組埋Barkley , 奧拉祖雲既話都可以年年final 啦
一輪遊/入唔到playoff = 隊波未有資格爭冠
入到final先輸 = choked
隊數都小一半啦
foj收皮啦
Lbj 勁d, 一知道唔夠打就識得轉隊再組明星隊, mj 唔識咁做, 淨係掛住train 柏賓做佢副手, 柒下柒下咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞