其實Michael Jordan定係LBJ勁啲

299 回覆
346 Like 27 Dislike
仲有bill wellington
智商偏低
咁都唔明?
真係似…p牌白卡
咁你係咪想講LBJ啲對手勁過Larry bird,Magic Johnson
MJ係唔需要扮聖人
岀名爛賭 串過馬撚 玩女人
仍然被respect
點似d公關撚人
90年代例咪MJ囉
20年代例咪LBJ囉
唔同時代有唔同時代嘅勁法
但個人認為MJ同佢同時代球員嘅差距
大過LBJ同佢同時代球員嘅差距
所以點都會排MJ係前
係 我可以話俾你知
Mj只係打咗6年nba
6次final
其他時間都跳舞
我想講mj唔係淨係打過6季Nba only
咁LBJ 呢?
19季
19次機會但得4次冠軍

點第一人呀
唔好唔記得最後公牛王朝Michael Jordan 35歲同埋佢啲先發隊友都係超過30歲同埋攞總冠軍
笑撚死突然之間諗起台灣嗰個GM話呢啲人好勁
能力上可能差唔多但成就上一定係佐敦高啲,佢將籃球推向全世界
單憑個人感覺
MJ就係有一種give him the damn ball嘅感覺,佢話每次話要打爆你就真係做得到。
Lbj都會有,不過無MJ咁強烈。
其實mj個年代佢係最勁,但絕對唔係對手弱
響佢第一次復出我先岩岩睇波
Penny , 奧尼爾,Grant Hill , 巴克利...之前話成隊Dream Team 3都勁,但都勁唔過MJ

又扯開講dt3 , 你諗下果時美國隊場場炒人,但而家贏唔贏到都成問題

你可以話其他國家D人勁左,岩既,但美國隊渣左係事實

所以推算番lbj...
MJ癲既係攞三屆冠軍攞到悶, 去玩兩年棒球, 返黎再打籃球又贏三屆, 完全屌打當年所以球隊
睇MJ 打波就好似欣賞緊件藝術品一樣... 睇LBJ打波.....
kobe?????
MJ係6次FMVP
ok la, 39歲拿50分 40歲拿40分
佢真係有資格講"其實唔難"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞