[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (365) 傳聞造星:黑哨の駅 屌你老母做假

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
真 琴晚聽到齋唱歌個班真係有啲尷尬 總係娘娘地咁
齋唱真係Out左啦 齋唱 樂壇大把 洗鬼搵你
女團就係要青春活力 跳得 其實有把聲唱岩key就得
你地琴晚評分就知 判評都知要乜
wing仲話佢全能,最後嗰集仲要特登提佢名話想佢做隊長
真係全民造假
根本冇乜唱過,淨係rap半首就solo跳舞
比佢偷雞到

突然有啲respect alice尋晚係跳唱
係wor
咁證明candy ball果班妹豬真係唔出
點解好似全部都要行嗰種台灣天后台風
ivyso個樣太仙氣唔夠幼嫩
加燒賣夠幼幼就好
因為本身唔係個個都受韓風 /Hiphop 有個種浸淫
唔出奇 ivy yo-yo ziva 全部都極低 反而Alice 10…
因為香港已經冇跳唱天后?
全能真係笑左
你解釋唔到點解ON9WINKA, CK會高過其他唱家班
要數可能真係已經係容祖兒
最後果集特登咁sell就知咩料 就算唔係頭三都入硬
但咁樣做分比佢就
如果有下季,可唔可以執下賽制,俾人感覺好求其,評判又差,淨係為咗殘酷、draw觀眾attention咁…
咁另一隊入邊個樣貌擔當?定直接走型格(唔靚)路線
你想要邊種 仲要雞容咩
歐美興緊乜 Miley Cyrus Rihanna 個啲全部都Hiphop
得Marf 有呢個質素
睇到眼都突埋
不過咁又係嘅,佢咁多集都冇認真唱過一首歌

將弱點收到拎埋亞軍
喊出嚟

好想睇呢對daylie cp
3個冠軍個段囉

如果佢地3個好似super M咁合體
組限定團

我有d興趣
應該救到Ben同免費巴人氣
有錢有資源就好
唔係唔鍾意妹豬 而係佢哋依家直接出道 真係只會係出色嘅廣告從業員
可能佢只係揀佢最friend嗰幾個囉
除非唱到識飛天 淨唱一定低分
何況Ivy Yoyo唱到咁

Alice就算唱得唔好起碼跳埋舞 同埋跳舞係好睇
始終宜家選女團 淨唱=自殺
我要睇分紙
Dance battle完全係迫害唱家班
唱將齋唱唔跳 3分
Gao 齋跳唔唱19分
我覺得佢更似恭喜冠軍係A組人
因為佢本身都係比賽出身,知道冠軍名銜嘅珍貴

我諗如果Day冠佢一樣開心嘅
睇佢兩個去三哥活動都唔似有嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞