[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (365) 傳聞造星:黑哨の駅 屌你老母做假

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Ada 痴到marf 真係好撚好彩
或者最初一早知有Ada 入團
唱好左先
本身我都係覺得芯駖有機,完全唔expect gao咁高票,明明佢followers fc都唔係高人氣
Diss文化冇問題
人地diss係通常diss同自己有beef或者同一個industry/game嘅人 姐係類此所謂嘅competitor
Dklm lose lose就下下都搬返我地觀眾屌佢嘅野悶到仆街 成日口講唔care但實際上就嬲到仆街
佢啲歌詞仲要柒撚到 完全稱唔上係rap -.-
未上到位已經咁撚串 入到團仲得了
佢根本只係一個樣衰0eq嘅DANCER
英文名3個音有時考反應真係up唔出
你黎day同sica,原本3個音都改左
佢中文名又難寫,人又細粒,真係好難唔隱形
佢IG講多謝人個story 都自問如果佢入一定俾人鬧
應該mola 我都唔想佢俾人鬧
我知
加埋佢唱歌既實力 我覺得佢既路唔應該係女團
一陣方方入女團
做鳩35ling 推gao啦擺明
同意,用作品實力說話最好
敢言?
見到政府時就啞撚咗
班巨星幫出去發展,簽唔同公司,都好過留守大台
結構性問題,唔關人事
所以Yumi就算係好,展望都係負面
阿day仲叫原本個英文名既話
會令香港人有作嘔既感覺
已經foresee到個團係一班中女同搶口
入咗都唔知係咪好事
方方就係唔夠膽反擊
佢自己揀啦
你話花蛆俾佢入 佢唔入先算
瞓醒左
都仲係好嬲
獨立歌手條路太難行
入女團未必係佢最想做既野但對佢career一定有幫助
佢On9
不過你吹佢唔脹 fb啲人話佢好撚rap得
感謝指教
咁diss網民真係好無聊,好小器
覺得方方都正過gao
起碼跳舞真係型,gao好老土尷尬
理想最好組2團
一團marf 帶隊 即出道
一團day帶既妹豬隊 train 一年先出道
要Under Gao姐wo
soching咁落力拉票,應該都肯嘅
Day 真係知女團要咩人,Candy+Egg
認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞