[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (365) 傳聞造星:黑哨の駅 屌你老母做假

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Winka唱將中表現最好 又跟到step唔會跳得kam(係呀 我係講緊Val 真係跳得好kam)
造星不嬲dancer大哂
day帶果隊直接用返candy ball果隊(可以唔要果個中女

marf果隊如果唔要妹豬 咁就唔爭在入埋芯駖落黎喇
走成熟d既路線
我選佢對crew啲人好撚過
仲好樣啲
笑到仆街
心0唔係唱普通話歌咩 好似得兩句廣東話
琴日雖然炒炒地
但真係好撚靚
5鐵膽+Soching Winka
最後兩席
WaiQ Alice Sica 三選二
Candy ball 得day妹同阿蛋ok咋

其他都係搞唔掂
揀錯衫,覺得soching套衫同頭可以再sharp啲
跳唱冇問題
我覺得佢,candy同超酸係進步最多嘅人之一
candy由唔識跳唔識唱到solo夠膽表現跳唱
soching 超酸由齋跳唔唱到最後成首跳唱晒
3個都係跳唱廣東歌,respect
個個都咁講(60強好睇的)
的評判又未知佢地個名或樣又走黎走去重要每人得幾秒
真係睇春咩
可能真係英文名呢…
Yoyo有邊次唱歌唔炒車 決賽之後應該不在考慮之內
其實我唔明點解咁多人J係真係得你講嗰兩個OK仲有個隱形靚女唔記得咩
但點J呀培生妹個d睇返as one好過
所以我不嬲都話
Loselose soching gao
Dancer界自肥企劃
Sica wai Q for sure
咁都有得擦鞋打飛機

左膠左得一半叫虛偽,觀眾唔係人唔洗關心

val 唔識做音樂
A team family 咪都咁無視人
其實唔講好過講
96強方方咪就係人多出事
超酸琴晚表現好好唱跳超穩
明明兩個都係dancer,點解超酸可以咁吸引,gao可以咁隱形仲要走音
96強就帶咁多又好似over左
牙餃嗰陣都係一個人跳姐
錯po?
candy算出色啦,唔計唱功 跳舞動作走位都進步好多
佢地j首歌咋嘛換其他妹豬落去1樣拍哂手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞