[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (365) 傳聞造星:黑哨の駅 屌你老母做假

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

傾還傾,麻煩用返不推文回覆

老規矩啦,劇透請用深藍色細字,如有任何劇透圖片,請用四層加密

最後結果
《全民造星IV》(英語:King Maker IV)是香港電視娛樂於2021年製作的大型選秀節目,《ViuTV 2022》節目巡禮上所宣傳的綜藝節目之一。最終邱彥筒(Marf)奪得冠軍,亞軍和季軍就分別由沈貞巧(Gao)和許軼(Day)奪得

出道日期

已確定出道成員

感謝
[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (366) 傳聞造星:黑哨の駅 屌你老母做假
https://lih.kg/2821844

ching望到可以幫幫手pin
Marf 群個admin咁得閒人手 remove
我估應該有bot
remove埋marf應該係被hack
remove埋marf就唔係admin做啦
笑撚左
其實ivyso 講野行為唔好咁造作就冇乜野
如果佢入咗可唔可以改下 一講野好難頂
又嚟造作撚?
間中有睇live,同前日商台訪問
好正常,咁都造作
真係唔知 純粹睇鏡頭既野

我想問 話Ivyso果d睇到未?
登頂第一日就搞啲咁嘅嘢
一晚收咗個gp皮
而家mute埋group
marf心諗jm9
單眼 好造作
邊個玩野呀
好多人覺佢冇實力唔值得入你搵下一個目標追擊啦 唔好再煩我
收到wind係炎柱大哥
利申未fc
其實你可以唔覆
係唔係會一晚清到零
邊個咁得閒搞人fans group
我捻就算tvb都費L事晒錢請人搞
一係比人hack
一係marf次次又唔肯照相簽名
Admin嬲鳩嬲到反枱
*marf is removed from this group*
似係被hack
利申返先 我鳩up吓炸 應該冇remove佢掛
真係remove咗 已fc
Marf心諗做乜鳩

佢自從參賽,應該好多時間心諗做乜鳩
好多奇怪事發生佢身邊佢只係想應付比賽,又咁多事發生
造作得過吳恆美揭底褲?
點解viu page冠亞季張相揀得咁差既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞