[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (365) 傳聞造星:黑哨の駅 屌你老母做假

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
所以安撫佢地點都要擺個Gao入去
仲要本身玩game都唔應該比佢拎30秒
佢冇咩野突出唔夠記憶點比人地
dance battle真心流到 60強(?)嗰時個dance battle仲好睇
之後ADMIN聲稱唔知發生咩事
有人質疑2年來連抗爭POST都唔會咁就比ADMIN踢了
此地無銀...
所以我先估nat b可以搵阿餃傾一傾幫下手
長澤正美+新垣結衣咁款wor
仲要幾親民幾有親和力
平時講野已經鍊緊
咁Day入團又有靚女Admin ,唔使咁快住。
唔知做乜鳩
成堆人一齊跳但又唔係團隊battle
每人幾秒鏡頭battle乜春
有冇咁誇張
兩位靚好多wor
親和力係ok嘅
live都識搞氣氛
同埋之前蘇媽拉票ig live最後都叫Natb出多次鏡好好人呀
Natb個feel入女團都夾呀, 認真性格當反差囉又可以做團寵擔當
其實呀 Wing 最尾個集都出哂口術
始終都要搵個老啲去 lead 班妹妹
佢都有講 Gao 每次係度都好放心
老既, 係咪方方
因為Serrini and jace個演唱會喎
同旋轉with me連住唱
有人仲話咩dance battle為咗造分俾dancers 真係笑撚咗
咪再捧殺
佢做跳舞老師 先帶到咁大班人入去表演
如果唔識人 要自已俾錢
請咁多人+服裝+化妝要幾錢

素人/後生女冇可能負擔到

全部dancer都帶成隊人入去炸爆個場
年齡暴露Test:相對濕度原唱係邊個?
咁簽佢拍野啦,唔好入團
靚女admin一野反cup
往年黎講, Dance battle係有啲多餘, 因為solo黎講有唱將唔識跳都值得拎冠...
但今年係選女團, 你問我既話dance battle反而係必需...
學肥仔話齋, 女團係跳唱為主, 冇得避...
齋唱唔跳既話, solo做歌手算啦, 唔好入女團...
紫菜
純拍野又點夠女團成員咁吸廣告商吸fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞