[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (365) 傳聞造星:黑哨の駅 屌你老母做假

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
佢去拍劇好過啦
唔好搞咁多學唱歌跳舞
day 同marf 退團啦
即係VIU用戶(電話號碼)數目多過IG用戶
究竟係多路人票定一人多號,就VIU先知
中間有段比3個dancer 跳果段
直頭覺得佢唔係主角
要簽以前一早簽左啦,依家淨唱歌賺唔到錢架
理性討論Yumi真係屌打利申冇追
明顯街客>真FANS
佢手跳腳短 點跳都係唔好睇
仲講咩lockwoman 差好多皮
琴晚就係一班pro嘅屌打班妹豬
40歲以上好少會玩ig,佢地仲停留係FB
睇下短片咁
細個成日聽老母播
如果搵到多2個好似day marf咁上下嘅人
組4人團好似black pink 咁仲好
咁先唔洗退,上下弦跟人氣,得兩個上弦,其他做dancer

單飛solo 一定係佢兩個
理性討論 真係唔掂
利申: 屋企條廢老好9鍾意轉支支TVB
第日只跳齊舞,冇機會sharp的,你睇lokman都唔出
又唔似AL有得solo,結果只係伴舞+唱兩咀
趁半場,鳩估下陣容

當個團8/9人,呢五個鐵膽唔使討論
雙ace:marf,day
隊長+跳舞:gao

樣貌擔當+進步擔當 :candy
樣貌擔當+綜藝擔當:ivy

得返3,4個位可以傾
主唱:winka/ada
兩個都唱得,感覺上viu比較想要ada但佢人氣真心差
Winka有機會偷雞

跳舞:soching/winwin
我覺得兩個入哂都唔出奇,soching人氣高
Winwin有特色

冷門之選:sica,超酸,egg
欣賞佢96強同決賽solo都揀廣東歌
我前2日睇都未過30k,琴日朝早好似30頭
夜晚拎完亞軍38,而家就快42
香港真係好撚多勝利球迷
DLLM VIUTV
我想睇daylie組合呀

依個組合肯定好撚正
女團話有8個成員,Candy 總分都有第8,我諗入女團就唔成問題,ivy就難講啲,但佢有咁高人氣,我諗都會比人揀入去
而家關注度多左 經過比賽儲左堆fans

唔同既

希望有公司睇到佢
Marf 一定第一個solo,第二個solo 睇吓係呀day定係唱將。
ivy算啦
連day都唔記得佢名其實幾大鑊
要妹豬團,即係要candy、ivy、sica 齊晒章係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞