垃圾 Korner 咁樣做生意真係好咩?

484 回覆
772 Like 12 Dislike
無幫襯過
但身邊啲朋友買過一次都話唔會再買
買loafers搵台灣間黃店仲好啦
又舒服又襟著
買過4對唔同款 真係對對都有唔舒服既位
新款醜到呢
仲要唔平
笑撚死 入盒錯撚哂碼話自己係俾大細腳嘅人著
我都買咗呢對
但我果對仲係好好
屌我係垃圾Zara買咗對boot
著咗兩個月都冇就爛同甩底

Zara 關咩事
即係同你講boot係易爛架啦,你睇我係zara買左對都係咁易爛,korner d 鞋品質算係咁上下啦,同名牌zara一樣會爛
korner老闆?
正一垃撚垃 著左一個月就裂 正常著 冇hi到野情況下
永不光顧 屌佢老味 衰過幾十蚊淘寶貨
火都黎撚埋老細合家產

見講講下Ot 我又分享下啫
唔比講就算
我係the Korner 前員工
佢啲垃圾鞋中國製造 每年專登返去韓國睇下有咩鞋款買返黎中國廠抄!
仲有如果大家有留意 你會發現佢同台灣D+AF啲鞋款好似 老闆娘「Kathy 」都有follow page
啲豆豆鞋行路係唔平 唔舒服!
Curtis Ho同Kathy 一早散咗 係Kathy死唔斷氣不停以為自己仲有機 然後Curtis 又唔想無咗個好partner 就吊住條女 以家唔知有無一齊返啦下 其實佢地間店仲有個腦細叫Justin 全部係無腦!
50$ 一個鐘當啲part time 狗咁 又送貨又搬貨 想你唔做會用各種方法逼你走 真係成間公司都係黑商係 黃都無撚用!
用同居呃呃氹氹俾假希望吊住Kathy去綁住盤生意 對外扮一齊好多年 明明唔鍾意人只係貪Kathy 啲錢 自己再去偷食 何生識玩呀 唔怪之得唔想無咗個好partner 咁嘅水魚邊度搵
呢啲野好睇人既
Push
Korner鞋要著42
想問下有無其他舖頭推薦

OT唔推
差到全部鞋都刮腳到流血
我都係著就ot 都流哂血 以為係我問題
見差唔多價位15mins 啲款都唔錯 有無人試過得唔得
OT 買過一對 刮腳 一年先著一次
皮鞋嘅話可以試下一個叫junda 嘅本地牌子,多數係一田會搵到
5百蚊買過佢對Oxford shoes我覺得幾好著
不過佢有D款對我黎講都係鞋底偏薄,最好自己試感受下,唔好上網買

問過佢佢都唔迴避直接認係外國皮大陸製造,介意就跳過佢吧
朋友,唔講產地先

咁既質素,唔好擺上黎啦
有對高爭都係一年著一次
除左刮腳仲好痛
著其他高爭唔會咁
我腳大所以成日買korner以前,但真係好垃圾
買過對kurve木底,dllm著左一日鞋踭就蝕撚哂,係蝕到唔平衡
問客服佢話係自然損耗,交俾師傅睇,之後無下文。過左一陣再問,佢叫我交去門市,我拎番個陣,個鞋底釘左舊好柒的膠…..
我買oriental traffic都無試過咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞