垃圾 Korner 咁樣做生意真係好咩?

484 回覆
772 Like 12 Dislike
咪on9啦 黃藍對何生黎講係商業手段咋 佢好撚恨上TVB節目賣廣告唔通又話你知咩
仲有肥婆Jen Fung 分咗佣好耐啦
中同囉
做咩姐你
買左對Loafers, 個底好軟一上腳有叮一聲,不過無日日著,睇完comment 個底仲未穿,係咪應該還神
咁派口罩都算係好事 又唔使下下拉去黃藍到講 間公司佢係有份姐 但仲有其他人
唔好因為佢一個就抹煞左其他人本身想做個件事既目的 就係幫人
其實性價比係咪charles and keith好d
我就撐硬黃店
korner又罷工又派口罩擺明黃到仆街
係人都知分黃藍係講立場為先
如果要品質好咁直接幫襯大品牌藍店啦
korner係黃店所以手足一定要支持
Agree, 條傻9根本唔識西裝
何生 你條女點睇喺街撞到你同第二條女一齊啊?
門市試過 唔舒服無買 職員黑鳩我面
門市試過 好簿又硬
強烈建議以後買鞋去門市試咗先 試完就唔想買
有佣分?咁the korner咪姐係搵好多
今年買左對軟皮oriental traffic 嘅loafer, 冇刮 好著
我諗佢睇款
佢沙田間分店又係開正oriental traffic對面
每月收入幾百萬不是夢 做折賺得仲勁
同得何生做生意
姐係認同佢嘅商業手段
請問可以好人得去邊
佢做咁多仆街野
派幾個口罩就可以當贖罪劵???
佢連想積陰德嘅資格都無喎
The korner 鞋啲料咁差 肯定賺好多啦
你呢對ot係咪boot黎?著咗幾耐甩到咁?
咁買佢平底boots應該穩陣
鞋買好啲,皮鞋等減價買傳統牌子(cheaney, Crockett and Jones, carmina 等),2k to 3k 一對,著5年好過您半年買一對。 記住 spend cheap eventually will spend more. Always buy durable goods
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞