垃圾 Korner 咁樣做生意真係好咩?

484 回覆
772 Like 12 Dislike
仆街 前排先買咗對鞋
追到第二頁留名 IG狂推佢哋廣告
Oriental traffic起碼叫日本設計日本qc
就算俾人呃錢都冇咁肉赤
之前買咗對loafers,鞋底好薄,行多幾步都好易腳痛
雖然日日著係我唔好,我步姿又差,但一個月內腳踭尾蝕到平,個半月直程成個後跟位都磨到穿埋窿,真係無試過著鞋著到咁
買咗對白色boot
啲皮著一次就花咗
好刮腳 個底又好硬行到隻腳好痛
唔知點解近腳背位塊皮係硬嘅
痞低頂腳背都算 著同除鞋好麻煩(會卡住)
啲staff好閪 全程除咗收錢嗰下都一副唔想理我嘅狀態
又唔係忙 成間舖得我一個客

當初路過見幾靚就買咗
真係交智商稅
冇follow開kol 入去前連korner個名都冇聽過
好後悔
投訴還投訴,但嬲係盞激親自己,何必呢,投訴完同大家分享完咪當交學費放過自己
真係似紙扎
我睇佢賣啲嘢都係英國日本同西班牙嘢多
價錢都係一般般 無話特別貴
都未至於去到大陸製垃圾級別吓話
最多係叫平民啲啫
利申: 從來無幫襯過佢地
大陸製唔一定無好野
英日西都唔一定唔係垃圾
咁當然啦 都係講大概啫 唔通你話大陸嘅製鞋水平會高得過英國咩
你要拎英國最差嘅同中國最好比 都無得比架
唔明點解咁多人推依間嘢
款又唔係靚
睇過都唔想買
d款咁老套
話鞋底薄,你試上腳都知啦
買完先嚟呻
某程度上只能怪班女蠢
咁問題係間嘢的確係垃圾級別集中地喎
可能冇試過就網上買咗
LM
著頭2-3次都ok 之後就愈著愈唔舒服
最後連個底都爛埋
利申 已經唔係日日著
何生呢類珍係典型香港人 個頭大大隻寫住急功近利4隻字
新既皮鞋都會卡住啦下,你著皮鞋踢到嘢就點都會花,咪撚on99人屌你又屌
我果對loafer都係 頭一個月正正常常
仲差啲想買對豆豆
一到第二個月成個底已經磨走曬
明明冇落雨著只係行正常平路
以一對500蚊嘅鞋嚟講 呢個質素前所未見
見佢地出story 又密返
唔好比佢停
身邊朋友買過loafers都讚不絕口,
後來自己上網買左對非loafer,
收到已經唔係太開心,
因為個底好唔舒服
嗰陣我諗可能唔係loafer款爭少少,
之後更加唔開心係著左一次啲「皮」就甩

我買過7-8對oriental traffic 有2對係刮腳 其他都無咩野 佢地既boots我覺得反而幾好唔痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞