垃圾 Korner 咁樣做生意真係好咩?

484 回覆
772 Like 12 Dislike
你又邊個?
想買對短boot 唔知邊度買好
我有對ot boots上年買嘅
經常著 到今年都仲好新淨
我都覺boots係無咁痛

我仲有對尖頭微高跟
好似買咗幾年 都算著得多
係但未爛 仲要係絨面
但呢對行耐會好痛 應該尖頭問題
真 反而佢係尖頭高踭鞋先痛
2016新傳系畢業,但由於Year 4果時係殘廁扑野搞到上埋報,冇出席到畢業典禮

原來真係俾大細腳嘅人著
已經見到呢個PO
大家千祈唔好繼續推呢間黑店 korner 唔好著 korner呃人 korner差
ok
korner好黃 korner會罷工 korner高質黃店
手足一定要支持
好彩無買,之前有睇過
聽聞依個post搞到佢哋連IG comments 都唔敢開
快撚啲收皮

The Korner 分店 The Korner 好著 The Korner 黃
黃還黃 人品差鞋質量差都係事實
我都發覺要加the korner 先會search 到
The korner 黑店 The korner 唔好著 The korner爛 Curtis Ho
唔洗加密啦果時仲係高登年代,有人拍左片upload左上去,但係影住個殘廁入面有呻吟聲傳出

後尾何生知有唔少人係出面圍觀等佢地出黎,就自己出左黎同搵左d fd求大家del片同走先

果時何生同條女都好似各自都有另一半
佢個陣條女咪Kathy Cheung
所以先話呢條女都好癲 咁都仲忍到一齊緊
係咪以為做硬何太 定真係為咗間黑店
原來係我誤會左佢地
真係唔岩普通人買
只岩 大 細 腳 的人買
質素勁撚差 著幾次就又殘又舊
衰撚過旺中啲鞋
我都係!!!!
Hi 老細 你偷食偷到街知巷聞
都瞞得正印幾好 2年先俾佢發現
仲要當街俾佢撞破屌7你
花生 有冇後續
公平d 以前做好事派口罩 洗手液冇人講
人地13年已經有企出黎
有睇開呢個youtuber 每次佢幫The Korner賣廣告下面都有好多人留言話唔好著 但佢都係keep住拍片幫佢哋sell
重申 我本身超鐘意korner
但質素真係下降得太犀利
著一兩個月就爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞