機械人產品綜合討論區 #24 謝絕老翻 歡迎互毒

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
隻翼又係小兒麻痺
想學百獸戰隊咁整對眼上去但係又冇人咁大
我又覺得隻清水雷登還可以啦,呢隻清水用番原祖身形黎改,原祖對翼都唔係大大對果類,又如果隻隻都改到類MB咁,我覺得又會無乜個性,無咁百貨應百客。

其實連寺田貴信都話佢改得正
https://twitter.com/takanobuterada/status/1493534286284464128?s=21
有種埃及法老變咗日本武士嘅感覺
清水啲野其實都好對胃口, 唔啱嘅係好難睇到啱

不過哪有錢

出Rahxephon我就買
呢隻好難唔買
講起RAHXEPHON, BAMDIE隻模型留左N手

MEGAHOUSE個隻垃圾關節...

希望老千或者其他廠肯出啦
拿左老千GGGG DLC 了,老實講set 野係整得幾靚,由其係對翼真係幾靚,同埋hell & heaven 手夠光,用燈來代替2種色既手都唔錯,

不過咁樣收千幾就真係......唔係話唔值,不過真係好難display,夠位display又有心得閒換件擺pose既就要入

照舊多圖所以四重廢事食大家data

影相辛苦晒

睇你相其實對手又OK喎

其實個效果真係無咁差,熄燈會更有feel d

應該話唔用燈既話都好難做得靚,對比SR合金個種手既話,我會寧願要燈

唔用燈又要有個效果既話,我估應該要用GN劍個種物料來整
今日都去左拎DLC
部SRX真係好大部
唔知delay到幾時,我訂左box set,應該等到2046,依宏可以回下血先

估唔到隻雷登賣咁平
請問合體有冇件要拆要換?如果只係手拆換就好
全部件用番晒,變型同造型兼顧,可動滿意,推薦!
thanks
補多張close up

大師兄有求必應
宣傳相用你呢兩張, 我可能已經訂左
PKM大師
鐵人28定Giant Robot?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞