[JTBC/Disney+] 雪降花討論區

1001 回覆
46 Like 16 Dislike
頭先睇完第十一集,差唔多最尾 講刪記憶果段,段音樂好正,唔識韓文但聽到d音樂都眼濕濕,有無人知係咩歌
已經冇攬個幕嘅花絮 要有kiss scene啊
計翻應該星期四岀最後呢幕嘅花絮
佢其他劇都好睇, 可以去睇下
沉船+1明明唔好韓仔
但演技真係加好多分
睇下睇下 body又好正樣又笑得好可愛 不得了
其實佢嘅處境同守護一樣好尷尬
假設救得返班學生
醫生身分會敗露
到時北韓又當佢棄將 南泰日應該都接受唔到 醫生唔知去邊好

呀丁又係 被養父放棄已經好慘
就算返到北韓見呀妹 個崔秀蓮應該唔會放過佢
留喺南韓又會被人追殺
守護好可憐
睇左一半 放假追埋佢
呢套角色無得點發揮咁
新年諗住追佢同孫藝真嗰套
https://youtu.be/aJ53lXUtnrg
睇返舊片有個印度佬預言呀丁20年會遇到一個女人令佢事業好成功
佢放反啲頭髮落黎真係好童顏 完全唔似3x歲
呢個綜藝好睇, 睇到佢真人係點, 我係睇完呢個沉船
好pure好true
有冇source睇下
唔通真係牙秀
睇返好多丁生以前d訪問 佢勁怕醜
睇d comment話佢拍完snowdrop就好開朗 唔知d人ff定點
想佢哋一齊 好襯
https://lihkg.com/thread/2261304/page/13
搵到個po但得一句大牌冇details
呢套好睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞