[JTBC/Disney+] 雪降花討論區

1001 回覆
46 Like 16 Dislike
黑人憎top 3係芬玉 光太 賭仔
咪就係 偷人野仲理直氣壯自己都睇唔起自己 仲有邊個會睇得起你
佢自己覺得人地睇唔出嘛扮晒惡咁
不過睇得出佢好糾結做唔做二五仔 最尾都係做
拋棄黨啦 佢又唔係親生仔
上一集爆炸以為佢會係唯一死嗰個
https://www.marieclaire.com.tw/entertainment/tvshow/63146

“最後,我們的結局絕對充滿震撼性,跟緊點,會有意想不到的轉折 !”

可唔可以係happy ending
冇jisoo神顏我一集都睇唔完
都幾大,blackpink廣告效應好恐怖的
幾好聽吖,唔係甜美類型,但唱歌好有feel,特別係日文歌
惠允演得好好 做到好乞人憎
bp好勁 發現jisoo ig post 多左劇照又tag 呀丁, 呀丁最近d followers 多左勁多
同埋有jisoo 既post特別多like
周街都係佢地廣告,又CHANEL又CK又盛,仲有啲窮撚唔撚識讀但係一睇就知貴嘢嘅牌子
求其開個post都幾百萬like
好期待今晚果集
但劇情去到咁 都好難唔係bad ending
最尾守護型到
劇透
甜呀甜呀 期待今晚!第11集啦,唔該畀啲嘢我
覺得唔好太大期望好啲一陣又係得果一兩個畫面
呢度係唔係就係之前d 人估女主死左先聽返帶果段
今晚still cut
琴日嗰集收視得2.6明明咁好睇
終於聽到了加甜唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞