[JTBC/Disney+] 雪降花討論區

1001 回覆
46 Like 16 Dislike
係喎 唔記得咗佢俾安企部嚴刑逼供過
好好奇舍監嘅秘密
係 所以我勁憎佢 煩撚到嘔 成日衝出嚟講啲冇營養嘅嘢 今集仲要搞到爆炸 同阿伯個仔一樣咁黑人憎 鬼唔望佢兩個俾炸彈炸死
鳩估
皮舍監係越北者 被南韓政府捉到所以強逼佢幫手搵搞社運嘅學生 如果唔係就趕佢返北韓

因為咁佢先有同安企部聯絡嘅對講機
但佢從來無出賣過學生 所以每個月總有一次會筋皮力盡返宿舍係被嚴刑逼供

亦因為佢嘅北韓背景所以佢同情接線生
會唔會到結局都冇kiss
我要skinship,要bobo呀!!!
加甜唔該
佢地已經無睇 只會keep 住repeat 前幾集睇到嘅野,你見公海有個韓劇post 有人日日post 反果d,但唔post 贊果d 就知
套野預告次次都有位最後出街聲同畫唔係同時發生,fake 晒
條友反ygbp
成日po埋啲支那嘢一早block咗
嗰個人唔通係微博師支珞?
點解要攬炒
我想睇男女主角條線,今集敲門有啲甜,轉個頭又俾人綁起
本身係睇秀秀 佢咁正搞到我都沉左佢船
本來想強忍壓住自己感受,但拖住英路隻手再對望,就感情大爆發喇
我都係 愈睇佢愈正
胸肌真係不得了
守護比咗引爆器醫生之後,可能已經同李江武傾掂咗,拆咗部分炸彈。
之後間諜二同桂玉芬行嗰陣又拆咗啲。
會唔會有機會happy ending
見到突然描寫到男主個兩個部下,又沉船,又鐘意食杯麵,仲叫人上台唱歌
受傷同志係咪炸死咗,佢比人扑暈咗係食堂
丁海寅呢套真係操到好大隻 同智秀其實真係好有cp感
朱同志咁衝動我估守護唔會將自己嘅部署同佢講
會唔會係佢被炸彈炸傷然後桂芬玉救左佢
好慘
佢唔似有支線可以寫 可能真係898
究竟會唔會有學生死
我都希望係happy ending佢地好襯

間諜脫北究竟會唔會有好下場,定只會比人打到仆街

預告果度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞