[JTBC/Disney+] 雪降花討論區

1001 回覆
46 Like 16 Dislike
頂我興奮到原來連bonus scene都未睇就停左隻雞咁都撐唔爆係咩玩法
有小小唔明 大媽係安企部定北韓嘅人
英路督牙丁背脊嗰幕,牙丁錯愕樣好可愛求編劇畀happy ending
牡丹峰係咪姜醫生? 啲名好亂
點知個大媽唔係卧底就搞笑
好似喺地鐵等女友到嘅男朋友
D soundtrack全部都好好聽
聽錄音帶嗰段好正
今集終於有返啲嘢睇
皮舍監果到我睇到o晒咀 勇到一野拉走英路 佢仲要冇槍 超型
八婆芬玉真係好天真 以為自己搵到後路 明明只係好利用先揀你
想知呢兩集又有無爭議
之前呢到有人講過話個大媽係英路老豆派嚟保護英路
都似啦
依家勁難搞,北韓同安企部都想入面啲人死晒
北韓:拎英路命換3億美金,其他人wfc
南韓:要民眾反共爭取連任,令啲民眾覺得啲間諜勁仆街,殺晒啲人質,如果啲人質放返出嚟,同人講啲間諜對佢哋好,咁啲人咪冇咁反共。所以放咗出去嗰30個都比安企部困住,唔比亂講嘢。
仲有個幾個女人 好煩
點解Disney+冇得較倍速
https://youtu.be/QknrrrAWQg0
希望有kiss戲既bts, 已經冇左英路暈低同攬個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞